2777
2789
شرایطتو میگی؟

دختر چهرع گوگولی طور و زیبا عین شما زیاد میگن انا خب خیلییییم عالی نیستم انا خب جز خوبا هست چهرم

بابام بازنشسته معاونیت بانک بود قدیمممم

پنج تا بچه ایم چهارتاشون ازدواج کردن

دانسجو سال اخر مدیریت دولتی هستم

فعلا سرکار نمیرم چون وقت ندارم دانشجوهستم مثل شما شاغل نیستم

خیلی پولدلرنیستیم اما وضعمون بد نیست و خوبه

خانواده نا نذهبین اهل مسافرتای مکه هستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوای شوهر کنی خیانت کنه بهت؟؟؟ بدبخت بشی آزادیت از دستت بره شوهر پخی بیش نیس

همه خیانت نمیکنن قسم میخورم دوستا و دختر دایی و خاهرای من انقدرررری عاشق شوهراشوننن اشک میریزن میگن شوهرامون بهترینه

همه قرار نیست حیانت کنن

همش الکیه باور نکن فقط تظاهرسازی

زندگیشونو میبینم دیگ ازخلهر نزدیک تر خاهرم مثل کف دستم میشناسم قبلش میخاشت خودکشی کنه افشرده بود ولی ازدپاج کرد میگ اضلا حالم با متاهلی خوبه

یا دختر عمم همینطور میگ من بعد ازدواجم حالم خوب شد اونم افسرده بود اصلا بیرون نمیومد متاهل شدت میگ حالم خوبه توهم ایشالا ازدواج کنی خیلی خوبه نصوصا رفیق باشی باهمسرت

۲۴نگو سنت کمه باشه سنم کمه اما یکیم نباید میومد؟

نه عزیزم سنت مناسبه

ولی خب هر چی قسمت، انشالا یکی سر راهت قرار بگیره که اینقدر باهاش خوشبخت باشی با خودت بگی اینهمه تنهایی ارزششو داش

از هر نظر که فک کنی ایده ال ترینم شاغلم آموزگارم ۲۶ سالمه لیسانسم ماهی ۲۰ حقوق میگیرم مهربون و منعطف ...

عزیزم من ۴۶ سالمه هیچ کدوم این موارد را ندارم ولی پسر مجرد ۴۰ ساله میاد برا خواستگاریم مطلقه ام چند ساله قید ازدواح را زدم دوست ندارم اهداف دیگه دارم علت خواستگارم نماز جعفر هست چند ساله میخونم برا آرامش دلم برا جبران آسیب قبلیم چند ساله هرروز میخونم با نماز تونستم به خیلی چیزا برسم بیشتر معنوی آرامش دارم برام ار شوهر از ثروت بهتره نمیگم هرروز ولی ماهی یکی دوتا معرفی میکنن هرجا میرم خوشگل نیستم خیلی خیلی معمولی هستم عینکی هستم تاره کارگر نظافت خونه هستم مستاجر هستیم خانواده فقیر هم دارم هرجا میرم بانک پارک خیابون خیریه که صلواتی کار میکنم معرفی میکنن مخصوصا خیریه های مختلف میرم اوقات فراغت کمک میکنم خواستگار معرفی میکنن همسر فوت شده مطلقه مجرد همه جوره وضع شون هم خوبه تعجب مبگنم چرا پولدار باید بیاد سراغ زن فقیر مطلقه همش معجزه نماز جعفر هست همسایه ما مطلقه بچه داشت ۱۵۰ کیلو همبود طفلی بیمار بود نماز را ۶ ماه خوند یک پسر دهه ۶۰پزشک شرکت باش ازواج کرد پسره ازدواج اولش بود خانواده پسره این زن ودختر ۱۵ سالشه را رو سر میذارن چه ازدواجی براش گرفت بچسب نماز جعفر شرطش،ترک گناهان هست دوم هرروز بخون هرروز تا ازدواج کنی