2777
2789
عنوان

بلاخره تا ی جای تونستم نقشه خونمونو عکس میزارم ایرادشو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 87 پست
واقعا؟! حال پذیرایی اتاق مهمان این سمت هم کوچه اس

ببین شما چیزایی که میخوای رو نشون میدی مهندس نقشه میکشه یا میپسندی و اوکی میشه یا تغییر میدی، اونا تجربشون بیشتره، شما همین خواسته هاتو بهشون بگو، بعد اگه خواستی پلانی که اون مهندس برات کشیده رو بیا بذار نظر بدن دوستان

بله به نظرم من ایراده اتاق مهمانجای پرت تو خونه درست نکن خب کمد دیواری هم خودتون رو یکم بزرگتر بزنید ...

اجی بریم ی جا من کامل بگم چرا اونو در اوردم

پشت خونه وسط خونه های مردمه

دونبشه

خیلی چیزا

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ايده بعدي

اتاق مهمون رو تبديل كن ب كلوزت و رختخواب هم بذار همونجا

و ي جور انباري هم باشه ك مثلا جاروبرقي پنكه چرخ خياطي اين چيزا هم بذاري داخلش نهايتش اندازه ي رختخواب پهن كردن هم وسطش جا باشه

سرچ بزن كلوزت ببين ايده چي ي ذهنت ميرسه

اجی بریم ی جا من کامل بگم چرا اونو در اوردمپشت خونه وسط خونه های مردمهدونبشهخیلی چیزا

چی؟

من متوجه نشدم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ي عكس ديگه بذار كوچه هم بنويس كجاست ادم بدونه هر جا هم ديوار همسايه هست بنويس

اره میکشم ی دو ساعته میزارم بیای تاپیکم

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

جدی معمارین؟!میشه بهم کمک کنی اجی این مدتااا کسی نبود تنها کارامو دارم میکنم

بپرس بگم بهت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره کلی خب میدونی مجبوریه دیگه خیلی راحت تره بنظرم عموی شوهرم سرویس زده دوتا ولی خب مزدیک ۳۰متره زیر ...

نه اخه خونه کوچیک فقط کوچیکتر میشه

دلیل نداره

مستر هم باید بالای ۲۵ متر باشه که از این خونه در نمیاد که بگیم توی مستر سرویس کار بکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه اخه خونه کوچیک فقط کوچیکتر میشهدلیل ندارهمستر هم باید بالای ۲۵ متر باشه که از این خونه در نمیاد ک ...

من خودم خیلی دوسدارم یدوز خونه جدید اگ زدم مستربزارم پس باید اتاق خابم چندمترباشه؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نه اخه خونه کوچیک فقط کوچیکتر میشهدلیل ندارهمستر هم باید بالای ۲۵ متر باشه که از این خونه در نمیاد ک ...

معذرت بالایی بایدمینوشتم ۳۰۰متر زیربناش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بپرس بگم بهت

اجی میشه بریم خصوصی اونجا بهت شمارمو بدم بریم برنامه

فیلم اینا هم بگیرم کلا بهت توضیح بدم

بخدا دنبال نقشه خونمم کمک میخام

تویی که معماری بخدا ممنون میشم کمکم کنی