2777
2789
امروز همسایه روبه روییمون دها ندبه گذاشت دختر ش دوست منه گفت برم پیشش منم رفتم کمک اشپزخونه و مهمونا ...

منظورم اینه که خانواده اون پسرا اگه مراسمی چیزی می گیرن شمام برو سر بزن یا نذری چیزی ببر دم خونه هاشون...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتقاد پذیری درصورت نبود توهینه تو ب من و شعورم توهیپ کردی مسخرم کردی

اینکه گفتم برو دنبال هنر وشغل،توهینه؟!!!

پس اینقد برو روضه ،تا شاید یکی بپسندتت!!

چقدر کوته فکری واقعا!!اصلا اینکه منتظر بمونی،یکی بپسندتت،خیلی سطح پایینه.مگه ما دخترا کالا هستیم؟!

خخخخخ یادش بخیر سبزوار دانشجو بودم

به کوج میری یادش بخیر مجتمع ، سه گوش ،پیتزا گلستان پیتزا بلوط خوابگاه مرکزی . چند تا پسر بودن با منو دوستام دوست بودن هر چی فکر میکنم فامیلشونو یادم نمیاد

اااای خدااااا چه خوب که درسم تموم شد چقدر شهر دلگیری بود ایشالا میرید مشهد اونجا خیلی بهتره

اصالتا سبزواری هستی؟یه تنه آبرو سبزواریا بردی که!!منم سبزواریم،سه تا از پسرای همسایه اومدن خواستگاری ...

از نظر شما زن خانه دار بیکار و الافه ، اینکه میگین شغل و هنر خیلی بی ربط بود ..زن وظیفه ش تو زندگی مشخصه مردم همینطور ،هیچ زنی مجبور نیست شاغل بشه صبح تا شب کم تو خونه کارنمیکنه سرو کله زدن با بچه و بقیه چیزها ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اینکه گفتم برو دنبال هنر وشغل،توهینه؟!!!پس اینقد برو روضه ،تا شاید یکی بپسندتت!!چقدر کوته فکری واقعا ...

شما حرفی از شغل و هنر نمیزنی میای اول کاری میگی ابرو سبزواریا بردی این توهین و مسخره کردن نیست؟ این چه لحن صحبته

بقیه هم اینا گفتن اما با ملایمت و درست صحبت کردن ن مسخره و توهین

عزیزم به نیت بخت پاک و صالح و سالم هر روز سوره یاسین با ترجمه و حضور قلب بخون میتونی هر روزم به یک نفر از ائمه هدیه کنی در کنارشم سعی کن نمازت اول وقت بخونی و گناه نکنی ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫

یه چیزی از خودت تو خونه جا بزار

یا یه ارتباطی پیجی شماره ای ساید یادت بیوفتن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲