2777
2789
عزیزم ناراحت نباش

نمیتونم دلم میخاد منم عین دوستام یکی دلش پیش من گیر کنه منم بخدا نازم خوشگلم بابام معاون بانکهههه ماشینمون دناست خونه بزرگ داذیم😭😭😭منم خیلی خوبم دانشجو فردوسی مشهد مدیریتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله عشق رو به زودی زود تجربه کنید

حس قشنگیه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

نمیتونم دلم میخاد منم عین دوستام یکی دلش پیش من گیر کنه منم بخدا نازم خوشگلم بابام معاون بانکهههه ما ...

عزیزم

همه چی تمومی دیگه

اگه ازشون خوشت میاد

یکم رفت و آمدت رو به خونشون زیاد کن. ولی بسپار به خدا و از خدا بخواه عشق رو بهت نشون بده

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

هر سه ماه میبینمش تقریبا ی سلام میدم

سلامم میدی هیچ کار نکردن؟ پس نمیخانت ... من سلام نمیکردم توی یه ساختمون بودیم هر روزم همو می دیدیم توی پارکینگم میپیچوندم باهاش روبرو نشم باز میومد روبروم مخصوصن

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

ادمای درستی هستن خصوصا یکیش بشدت کاری و مودب

پس باید به یه واسطه یا عید مستقیم بگی تو رو معرفی کنه

یا با رفتارت نشون بدی ازشون خوشت اومده

نذری حلوایی چیزی ببر همسایه ها بده

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

واقعا این انتظارات رو از پسرها دارین .چون باباتون وضعش خوبه .خودتون هم قیافه وبدن خوبی دارین حتما با ...

اقا نه حتما اما منم فانتزی چیدم دلم گرفت💔😭اخه یکی دلش پیش ماهم گیر کنه