2777
2789

من فکر میکنم اگر حقوق و درآمد یک مرد، کفاف مخارج خانواده رو نمیده و خانواده تحت فشار قرار میگیره، خانومی که شاغل هست و سرکار میره، باید انقدری غیرت داشته باشه و خودخواه نباشه و برای رفاه خانواده، مخصوصا اگر بچه هم داشته باشند، به مرد خانواده در خرج و مخارج کمک بکنه. بالاخره زن و شوهر هستند، نباید دشمن هم باشند که.

بی آب و تاب و توان،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی همه چی به نام همسرم هست نه من نمیدم پول صبح تا شب جون کندم و وقتی خونه و مغازه همه بنام خودشه من بدم که به مالش اضافه شه و خودم هیچی نداشته باشم برای آینده و پیریم و بچم ؟ ما ازدواج دوم مون هست نفری یک بچه داریم من کار میکنم برا آینده بچه خودم جمع میکنم گاهی تو خرجی کمک میکنم اما فقط خرجی اجاره و قسط با خودش باشه بعدا که زندان افتاد یا مرد من بدون پول کجا برم ؟؟ به الان نگاه نکنید که خوبید اگر خیانت کرد یا زن دوم گرفت بدون پول کجا میری ؟؟ همه رو دادی قبلاً ریختی تو قسط خونه که بنام اونه

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....

همه شاغل های اطراف من حقوقشونو برای خونه هم خرج میکنن

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )