2777
2789
عنوان

خوابگاهم دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

تصوراتم از خوابگاه داره کم کم بهم میریزه.من همش فکر میکردم خوابگاه عشقو حاله😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

تصوراتم از خوابگاه داره کم کم بهم میریزه.من همش فکر میکردم خوابگاه عشقو حاله😂

بستگی داره مثلا پسرا از خوابگاهشون میگن خیلی حال میکنن و اهل دلن

دخترا همه چسی و خاله زنک و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره مثلا پسرا از خوابگاهشون میگن خیلی حال میکنن و اهل دلن دخترا همه چسی و خاله زنک و ...

اره منم شنیدم اینو.حتی یبار شنیدم چند سال پیشا یه دختره از شهرستان رفته به نمیدونم کدوم شهر. خوابگاه اونجا یسری دخترا خوب بودن دو نفر با هم رابطه ج داشتن. یعنی یکیشون به بقیه پیشنهاد داده اینا قبول نمیکردن.اون یکیم که قبول کرده بوده بخاطر این بوده که دختره گه گاهی براش خوراکی و تنقلات میخریده و لباساشو قرض میداده و اینجور چیزا خلاصه. یعنی دختر با دختر.بعد این بهشون میگه نکنید مادر پدرمون مارو به امیدی فرستادن.فلان فلان و نصیحتشون میکنه.بعد یروز بلند میشه میره دانشگاه میبینه همه هی بهش میگن نوک قلقلی و بسکتبال.نمیدونم از اینجور الفاظ.اینکه نگی یکی از اون دونفر که به بقیه پیشنهاد میداده برای جبران اینکه چرا پیشنهادش قبول نکرده و چرا نصحیتشون میکنه یه عکس لختی وقتی دختره داشته درس میخونده گرفته ازش پخش کرده بین بچه های دانشگاه.عکسم یطوری بوده که انگار ژست گرفته.و کسی متوجه نمیشه که یکی بدون اجازه ازش عکس گرفته.این اتفاق تو دهه نود بوده.خلاصه بابای دختره هم حساس.میاد کلی کتکش میزنه.بعدا میفهمن که تقصیر کی بوده.تا الان دختره دیگه نتونسته پا بزاره به اون دانشگاه هرچقدرم که بهش زنگ زدن اساتید دیگه نرفته.این داستان طولانی بود خلاصش کردم.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اسی حموم اینا که میرید سختتون نیست؟

هستن اینجا اینجوری زیادن اتفاقا

واقعا؟پیش اومده؟؟