2777
2789
عنوان

به نظرتون چهل و دو متر پذیرایی کوچیکه(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست
حالا ما الان مستاجریم و خونه خیلی بزرگهحدود ۶۵ متر فقط سالنشه اینقدر سخته وقتی میخوای از ی جای خونه ...

خوبه که😅😅😅

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد خونه قبلیم افتادم ۴۵ متر بود عین زندان بود چقد سخت بود بنظرم خوبه ولی اگه دو دست مبل و میز ناهار ...

نه به دست مبل دارم

خوبه که😅😅😅

اگر مال خودمون بود خوب بود تکلیفم معلوم بود 😀

فرش که نتونستم همش رو فرش کنم یعنی همون دو تا فرشی هم که انداختم توش گمه دیده نمیشه

ی قسمتی هم رفتم روفرشی خریدم پهن کردم .

آشپزخونه اش تا دلت بخواد کابینت داره

حالا نمیدونم خونه ی بعدی اگر رفتم کوچیک بود چه کنم عادت ندارم

اگر مال خودمون بود خوب بود تکلیفم معلوم بود 😀فرش که نتونستم همش رو فرش کنم یعنی همون دو تا فرشی هم ...

ایشالله بهترشو خودت میخری عزیزم

ای خاهر من بدتر بودم ۵۰ متر خونه توش سوسک مارمولک خونه نم دار البته الانم مسناجرم خونم ۷۰ متره اجاره ...

۸ تومن قرار داد پارساله قراره عید نجومش کنه

اینجاهم پر سوسک بود من وسواسی و ترسوام انقدر سم زدم از سم مریض افتادم اما خداروشکر دیگ سوسک نیس حداقل

من ۴ تا ۶ متری انداختم ولی دوست ندارم اصلا میخوام انشالله عوض کنم دو تا بزرگتر بگیرم

من دو تا نه متری دارم ،بیشتر قشنگ نمیشه کل خونه رو فرش کرد، دوست دارم هزینه رو بذارم پارکت کنم