2777
2789
عنوان

کیا دوبار شوهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 35 پست
کاش عکسشو میدیم

عکسی ازش ندارم متاسفانه

حتی خبر ندارم کجاس و چیکار میکنه

دوست دوران دانشجوییم بود

بعداز شوهر چهارمی دیگه نمیدونم کجا رفت و چیشد

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بین اینا من فقط رنگ چشم رو دارم که تغییر میکنه صورتمم گرد و سفیده ولی هعییییی شانس دوستتو نداشتم ...

فداتشم بهترینش برات اتفاق بیفته

خوشبخت ترین دختر عالم بشی

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اولی خانوادش نکبتی بودن

وای نمیدونی که

فقط گول ظاهر خوردم

اتفاقا پدرش هم با وجود ۶۰ سال سن خوشتیپ بود ولی یه جوری به بابام نگاه میکرد انگار نوکر در کوچشه، فوق العاده خودشیفته بود پسره به من میگفت حال میکنی قراره زن من بشیا

خیلی ببخشید واقعا ولی یه بار گفت میدونم از خداته زودتر زیر من ب خ ا ب ی...

مادرشم زن ساکتی بود از اون بدی ندیدم خواهرشم خوب بود ولی پدر و پسر دیوانه و خودشیفته بودن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠