2777
2789

بچه هامن اصلانمیتونم حذفیات ونابع ازمون کارشناسی ارشدروببینم برای سراسری رومیلینم اماکارشناسی ارشدرواصلااا نمیبینم چیکاربایدکنم من اشتباه میرم قسمت دیگه یاواقعا بارگذاری نشده تروخدایکم کمکم کنید من هیچکسوندارم ازش بپرسم هیچکسم حمایتم نمیکنه خداخیرشوسرراهتون میذاره کمک کنیدلطفا🥺💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشته شناور میخوای شرکت کنی یا رشته کارشناسیت همین بوده ؟

بخدانمیدونم رشته شناور چیه من کارشناسیموپسام نورخوندم اماالا دلم میخواد کارشناسی ارشددولتی دربیام ولی یچیزی مثل رشته خودم

تو دفترچه مگه نیست

دفترچه نمیبینم اخه توسایت هنوزثبت نام نکردم شانزدهم شروع میشه راستش من اصلا ازاین ثبت نام ودفترچه وایناسردرنمیارم چون کافینت سالهاپیش منو ثبت نام کرده بودو....

بخدانمیدونم رشته شناور چیه من کارشناسیموپسام نورخوندم اماالا دلم میخواد کارشناسی ارشددولتی دربیام و ...

رشته شناور یعنی مثلا تو رشته ای به غیر از رشته خودت میخوای بخونی یک لیست رشته هست از اینترنت دانلود کن ببین ، رشته خودت هرچی بوده بخوای ارشد همون رشته رو بخونی خب هیچی کارت ساده هست درضمن اینم بدون قبول شدن ارشد سادس متقاضی کمتر از کارشناسی هست استرس نداشته باش ذهنت رو کتابا باشه دو هفته بخونی قبولی سوالای سالای قبلم نگاه کن

رشته شناور یعنی مثلا تو رشته ای به غیر از رشته خودت میخوای بخونی یک لیست رشته هست از اینترنت دانلود ...

وای خداخیرت یده چقدرخوب توضیح میدی عزیزدلم خدایی واقعاارشد ممکنه قبول بشم دولتی خیلییی دوست دارم برم دولتی بخونم وهمون رشته خودم رومیخوام بخونم حالاهمون زطرمجموعه هم باشه اوکیه برام من خووب میخونم وتمام تلاشمومیکنم فقط واقعاکسیوندارم که حمایتم کنه راهنماییم کنه نمیدونم چه کتابهایی بایدبخونم چیاش حذف میشن و....😍❤❤❤❤

بهترین موسسه ماهان و مدرسان شریف دست دوم بگیر کتابارو بخون

راستش خانوادم خرج نمیکنن برام وحمایت نمیکنن من خودم حافظه خیلی خوبی دارم میخوام خودم کتابهارودانلودکنم وبخونم وبرای خودم به شکل های مختلف سوالای سالهای قبل کنکوررو تمرین کنم