2777
2789

من وقتی میفهمم یه فیلم از روی یه رمان ساخته شده اول میرم رمان رو میخونم که تمام صحنه ها و شخصیت هارو خودم تصور کنم

دلم نمیخواد صحنه های فیلم روی تصوراتم موقع خوندن رمان اثر بذاره🫠

شما هم اینجورین؟

به همین ترتیب مدت هاست خودمو از دیدن کلی فیلم محروم کردم🤣🤣

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

رمانشو خیلی وقته خوندیم الان فیلمشو میبینیم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رمانشو سالها پیش خوندم نمیدونمم کی ازمگرفت پسش نیاورد

فیلمشم نمیبینم چون تصور خودم خراب میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من رمان رو خوندم و تو ذهنم تصویرسازی کردم و دلم نمیخواد تصویرهای ذهنیم خراب بشه به خاطر همین فیلم رو ...

آخی چه حس جالبیه

با اینکه خودم بعدش دوست دارم فیلمشو ببینم ولی حس قشنگی که داری رو متوجه میشم

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

رمانشو سالها پیش خوندم نمیدونمم کی ازمگرفت پسش نیاوردفیلمشم نمیبینم چون تصور خودم خراب میشه

چه جالبه که دوست نداری تصور خودت خراب بشه😍

چه جالبه که دوست نداری تصور خودت خراب بشه😍

😊😊😊آخه تصور من اینه با اینکهه رحیم ب محبوبه بدی گرد ولی انگار خیلی عاشقش بود با اینکارا میخواست خودش بره نمیخام فیلم چیز دیگه ای بگه بهم، شب سراب هم ک از نگاه رحیم روایت میکنه خوندم اصلا خوشم نیومد محبوبه رو ی زن ادایی نشون داده بود و تمومش نکردم از طرفی چون خیلی محبوبه رو دوست داشتم از بازی ترلان پروانه خوشم نمیاد ندیدیم

یادمه وقتی کتابو خریدم تا صبح نشستم خوندم و آخراش خیلی گریه کردم برای محبوبه

😊😊😊آخه تصور من اینه با اینکهه رحیم ب محبوبه بدی گرد ولی انگار خیلی عاشقش بود با اینکارا میخواست خ ...

ببخشید پستتو نخوندم که برام اسپویل نشه😁❤️

بعد از خوندن رمان میام پستتو میخونم😅

ببخشید پستتو نخوندم که برام اسپویل نشه😁❤️بعد از خوندن رمان میام پستتو میخونم😅

اسپویل نکردم حواسم بود😄😄😄

اسپویل نکردم حواسم بود😄😄😄

خوندمش اسپویل بود که خواهر 😁

من رو ریزترین اسپویل ها هم حساسم😂

خوندمش اسپویل بود که خواهر 😁من رو ریزترین اسپویل ها هم حساسم😂

😆😆😆سخت نگیر اینقدر کتابش جزییات داره و خفنه ک اسنا هیچیه