2777
2789
عنوان

معجزه خدا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست
مریم امضام چرا حضرت زهرا برای من کاری نکردن هیچوقت من که خیلی براشون احترام قائل بودم همیشه عمرم

دعا کردم برات گلم

اینطوری نگو یه زمانی خیلی گزیه میکردم و شاکی بودم تا اینکه زمانی که تو مسافرت بودم یه خانومی با چادر سفید بخوابم اومد و نورانی بود توی خواب حس کردم چون نورانی خانم فاطمه زهراس و بدون وقفه فقط چیزایی رو تکرار میکرد برام که از اون به بعد بابت اون قضیه ای که خیلی ناراحت بودم و چندین سال گریه میکردم کنار اومدم و سپردمش به خودش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چون گفتی حضرت فاطمه زهرا میگممن روز شهادت حضرت فاطمه یه چیزی ازش خواستم یعنی بهش میرسم؟🥲

هر زمان وقت داشتی چندتا نفس عمیق بکش وقتی قلب و ذهنت کمی بازتر شد با تموم وجود ازش بخواه و چندصلوات هدیه براش بفرست و مطمئا باش که برات معجزه میکنه

بله خیلی محال در حدی که هنوز خودم و اطرافیان در شک هستیم

من یه حاجت محال هم دارم

چیکار کنم بهم نظر بشه بنظرت میشه شما برام دعا کنی

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

من یه حاجت محال هم دارم چیکار کنم بهم نظر بشه بنظرت میشه شما برام دعا کنی

یه روشی هست برای کسایی که ذهن شون به پذیرش خیلی مقابله میکنه اینکه در طول روز هر زمان که شد اون خواستت رو روی دفتر بنویسی مثلا چندبار با خودکار چندبار با مداد و حتی زیرلب تکرار کنی بعد از چند روز ملکه ذهنت میشه و انگار واقعا بهش رسیدی. مثلا اگر هدفت ازدواج بنویس خدایا شکرت ازدواج کردم چندین بار بنویس هرجا حس کردی دستت خسته شده ادامه نده دفترو ببند و برو. سعی کن نفس عمیق زیاد بگشی و چندثانیه اول که حس تهی بودن ذهن و قلبت رو داری با تموم وجود اون جمله تاکیدی که برای خودت ساختی تکرار کنی. بعد از چندروز حس بهتری داری همون حس که انگار بهش رسیدی❤️

در کنارش سعی کن استغفار زیاد انجام بدی چون باعث میشه دهانت پاک بشه و دعات زودتر اجابت بشه

عزیزم چندتا نفس عمیق بکش و هرزمان حس کردی سبک تر شدی ازش بخواه❤️

خیلی استرس دارم

چند روزه مدام صداشون میکنم حس میکنم صدامو نمیشنون

کم کم دارم خسته میشم از صدا کردنشون....

لطفا برای حاجت روا