2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست
حالا اگه خواستن بیان بذار کمکت کنن بگو دست تنها نمیتونم هرکیم با خودش یه نوع خوراکی بیارع

غلط کردن بیان چند ساله یلدا من دارم دعوت میکنم یه سال اونا دعوت کنن عمرا اگه رو بدم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غلط کردن بیان چند ساله یلدا من دارم دعوت میکنم یه سال اونا دعوت کنن عمرا اگه رو بدم بهشون

اگه این جوری بنویس تو گروه چون چند سال خونه ی ما بودین امسال بهتره جای جدید باشیم .

مراسم دعا همچینم مهم نبوده بعدم دیگه رسما مادرشوهرت تعیین کرده چه ربطی به اون بردارشوهرت داره

مادر شوهرم چرا باید برا من تعیین تکلیف کنه اصلا نمیخام بعشون رو بدم بنظرتون جواب ندم توگروه اصلا بهترنیست کلا هیچی نگم

حالا اگه خواستن بیان بذار کمکت کنن بگو دست تنها نمیتونم هرکیم با خودش یه نوع خوراکی بیارع

اینکه بدون اینکه نظرش بپرسن تصمیم میگیرن این خودش بی احترامیه

والا بحث خوردن نیست معمولا هرکس هرجا میره دست خالی نمیره

بچه ها بنظرتون چجوری بیشتر حرص میخورن جواب ندم هیچی نگم توگروهشون بهترنیست؟

هیچی نگو انگار نیستن و محلنده.

فقط تو گوش شوهرت بخون که اون رک به مادرش بگه امسال خونه تون خبری نیست

آها از اون لحاظ ...خوب شوهرتو بنداز جلو...البته اگر مثل شوهر من هلاک خانوادش نباشه...چند روز پیش خواهرش اینا رو دعوت گرفته منم یه نوزاد سه ماهه دارم که حسابی خسته م کرده کلی از کارش حرص خوردم

هیچی نگو انگار نیستن و محلنده.فقط تو گوش شوهرت بخون که اون رک به مادرش بگه امسال خونه تون خبری نیست

اره بهش گفتم من واقعا دیگه نمیتونم چند روز پیشم خودش دید خواهرش اومد خونمون یه قاشق کمک من جابجا نکرد غذاشونو خوردن ورفتن

مادر شوهرم چرا باید برا من تعیین تکلیف کنه اصلا نمیخام بعشون رو بدم بنظرتون جواب ندم توگروه اصلا بهت ...

اگه هیچی نگی میان

بگو خونه ما تکراریه انشالله امسال یلدا خونه یکی دیگهتون باشیم بهتره