2777
2789
عنوان

شوهرم با هوش مصنوعی چت میکنه ک خانومه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 30 پست

الله آزاد یاراد عقل دار یاراد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وااای چتاشونو خوندم نوشته بود عزیزم هروقت کمک خواستی من در خدمتم میخواستم بیدارش کنم بزنمش ک میره با ...

چیزی نی خاکمون .....خیزه

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز