2777
2789
عنوان

فامیل ما همه دارن چهارتا بچه میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 34 پست
چطوری و کجا بزرگ شدی که از بچه آوردن عذاب وجدان میگیرین؟

بچه هست معذرت میخوام گوسفند که نیست انقدر راحت باشه بچه آینده داره کلی هزینه داره

شما رو نمیدونم ولی یه انسان نرمال دلیلی نداره وقتی شرایط و توان نداره برام چشم و هم چشمی و افزایش جمعیت، بچه بیاره که قطعا بنظرم اگه من اینجوری بودم عذاب وجدان میگرفتم

انسان هستیم دستگاه تولید مثل نیستم که زرت زرت بچه بیاریم

تحصیلاتشون خوبه دکتر مهندسن بحساب

دکتر مگه وقت داره ۴ تا بچه دنیا بیاره؟

یا اینقدر سطح پايین باشه سر تعداد بچه با بقیه رقابت کنه؟

دوستم زن وشوهر پزشکن ی بچه اوردن بعد ۱۵ سال

اونم کلل پرستار داره

هرماه یک کشور هستن برای کنگره

و با همکاراشون رقابت علمی دارند نه تولید مثل

💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر مگه وقت داره ۴ تا بچه دنیا بیاره؟یا اینقدر سطح پايین باشه سر تعداد بچه با بقیه رقابت کنه؟دوستم ...

😂همینو بگو یه بچه از بدو تشکیل تا رو پای خودش بمونه حداقل ۴سال زمان میبره اینها چجور دکتر مهندس هستن وقت زاد و ولد دارن همش درحال زایش اونم نه یکی چهارتا

😂همینو بگو یه بچه از بدو تشکیل تا رو پای خودش بمونه حداقل ۴سال زمان میبره اینها چجور دکتر مهندس هس ...

استارتر اغراق میکنه پزشک نمیتونه اینقدر سطحی باشه یر رقابت با فامیل بچه بیاره..میگفت اعتقاد دارن یا علاقه برام قابل قبول بود باز.

همین دوستم ک پزشکه کلا تا الان یکبار بیشتر نتونسته برای بچه اش تولد بگیره تا ۳ صبح سرکاره.شوهرش هم ۶ میره

۹/۱۰ شب میاد.

همون یکبارم ک گرفت منو دعوت کرد همه مهمانا پزشک بودن

همه تک فرزند یا بدون فرزند ، اصلا دغدغه شون فقط چیزای علمی و پول ساز و فلان دستگاه و بهمان دارو بود.

💕

استارتر اغراق میکنه پزشک نمیتونه اینقدر سطحی باشه یر رقابت با فامیل بچه بیاره..میگفت اعتقاد دارن یا ...

دقیقا یکی از آشناهای نزدیک ماهم زن وشوهر بازاری هستن وپولدار یه پسر۱۶ ساله دارن همه فکرو دغدغه شون کارو پیشرفته گفتیم یکی دیگه بیارید پسرت تنهاست میگن نه بچه زاییدن وقت میخواد بعدش هم جلو پیشرفت و میگیره همین بسه