2777
2789
عنوان

ترک پوستی رنگ قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 17 پست
آره شکمم چاق نبود بخاطر هرمونای لامصب و تنبلی تخمدان ورم کرد الآنم داره خوب میشه ولی ترک لامصبش هست

ببین ی نفر تو باشگاه ب من گفت پِرل ویتامینE از داروخونه بخر سوراخش کن بزن رو ترکا کمتر میشن گفتم حالا بهت بگم خودم امروز خریدمش

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ببین ی نفر تو باشگاه ب من گفت پِرل ویتامینE از داروخونه بخر سوراخش کن بزن رو ترکا کمتر میشن گفتم حال ...

ببین عزیزم منم به ی راهی رسیدم گفتم بهت بگم

سفیدآب یا همون روشویه رو خیس کنه توی حموم با کیسه بکش روی ترکا ، شاید زخمی یا خونی بشن نترس اصلا خوب میشه

بعد که اومدی بیرون روغن زیتون گرم بزن

البته هنوزم مطمئنم نیستم جواب بده فقط کمرنگ شده ولی زخم شده حالا بازم بهت خبر میدم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم منم به ی راهی رسیدم گفتم بهت بگمسفیدآب یا همون روشویه رو خیس کنه توی حموم با کیسه بکش روی ...

مرسییی🥲

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...