2777
2789
توروحدا ول کن ..نمیدونی چه آینده ای درانتظاره ...لذت ببر ...ایکاش یکی این حرفو میزد من نفهم ....منه ...

من اگر بچه نیارم مجبورم طلاق بگیرم زندگی خوبی در انتظارم نیست بخاطر همین ی بچه رو باید بیارم و گرنه ک😔

بفکر اینکه کی من باردار میشممممممم خستممممم

باید بیخیال باشی

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگر بچه نیارم مجبورم طلاق بگیرم زندگی خوبی در انتظارم نیست بخاطر همین ی بچه رو باید بیارم و گرنه ...

به خدا .خدا دوست داره ..نمیدونی الان یکی میگفت قراره قحطی بیاد سال ۲۰۲۷...ازالان غصه گرفتم قراره جنگ بشه...آب نیس😭😭😭😭بازم بگم عجب گوهی خوردم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میخوام ولی نمیشه هر لحظه یهو یاد بچه میفتم

منم سر اولی خیلی تلاش کردم الانم دومیو باردارم درکت میکنم ولی تنها راهش همینه بسپری بخدا امروز خیلی گریه کردم همسرم دوس داشت پسر شه ولی اینم دخمله

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
منم سر اولی خیلی تلاش کردم الانم دومیو باردارم درکت میکنم ولی تنها راهش همینه بسپری بخدا امروز خیلی ...

ان شاالله خداحافظی کنه براتون مهم سالم بودنشه

عزیزم چند وقت اقدام بودی برا جفت بچهاتون

ان شاالله خداحافظی کنه براتون مهم سالم بودنشه عزیزم چند وقت اقدام بودی برا جفت بچهاتون

برا اولی یسال و ۹ماهه برا دومی نفهمیدم خخ دخترم ۱۱ماهش بود باردار شدم