eshghmmmm مدیر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 692 عنوان دخترا بیایدددد | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 49 پست بچه شما اگه یه همسایه جدید بیاد توی ساختمونی که توش زندگی میکنید و بعدش اون همسایه جدید یه پسر حدود سنی ۲۲ داشته باشع و بخواد بهتون نخ بده واکنشتون چیه و چیکار میکنید 1404/09/13 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستعارچیه عضویت: 1403/12/17 تعداد پست: 2407 تازه اومده ندید بدیده ، اول بررسی میکنم چیکارس چجور خانواده ای هستن آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 17694 مجردم آهان رل اگه نداری یکم بخوابونش تو اب نمک ببین چقدر وا میده بیشتربشناسش الان زوده
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14417 نخشو با قیچی ببور... همسایه دردسر میشه « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
اصلا_بتوچه عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 1885 خب تو هر بار ببینیش سلام کن تا سکوت بینتون شکسته شه البته اگه دوسش داری و بخوای باهات ارتباط داشته باشه اینطوری باعث میشه خجالتش کمتر بشه و اگه حرفی برای گفتن داشته باشه بهت میگه رفتی و منو تنهام گذاشتی میخوام بگم غم نبودت پیرو افسردم کرد بحدی بجنون رسیدم که برگشتت نمیتونه منو مثل اول برگردونه کاش قبل رفتنت بفکر منم میبودی
eshghmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 692 خب تو هر بار ببینیش سلام کن تا سکوت بینتون شکسته شه البته اگه دوسش داری و بخوای باهات ارتباط داشته ... میدونی این کارو بکنم احساس میکنم این فکرو بکنه که من دارم بهش نخ میدم ترجیح میدم سلام اون بده تا من
eshghmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 692 نخشو با قیچی ببور... همسایه دردسر میشه بی محلی کنم یعنی؟
اصلا_بتوچه عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 1885 میدونی این کارو بکنم احساس میکنم این فکرو بکنه که من دارم بهش نخ میدم ترجیح میدم سلام اون بده تا من بله درست . رفتی و منو تنهام گذاشتی میخوام بگم غم نبودت پیرو افسردم کرد بحدی بجنون رسیدم که برگشتت نمیتونه منو مثل اول برگردونه کاش قبل رفتنت بفکر منم میبودی
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14417 بی محلی کنم یعنی؟ بلع از راه نرسیده. قیچیش کن « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14417 😂😂😂گناه نداره؟ پ نخش پیچیده... گره هم خورده😂😉 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔