2777
2789
عنوان

بالاخره با کراشم اولین قرارو هماهنگ کردم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 58 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مممنونم عزیزم دعامون کن❤️

میشه نگید عزیزم راحت نیستم😅🙏

چشم آبجی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

نمیدونستم آقا هستید ببخشید

خدا ببخشه من که بنده ای بیش نیستم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

نه زرتشتی نیستم ولی بسیار علاقه دارم میگن این جمله یکی از جمله های حضرت زرتشت هس که داخل کتاب اوستا ...

اره جمله ی خوبیه ولی قبلی که این جملع رو بگه هیچ فکری نکرده، خب دوبار این جمله رو بخونی میفهمی بازم جهنمو بهشت بوجود میومد و فقط جاشون عوض میشد مثلا جهنمو بخوای روش اب بریزی بهشت میشه و بهشتو بخوای بسوزونی باز جهنم درست میشع و خدا یچیزی میدونسته که بهشتو جهنم افریده و هیچ کسی با فکر به بهشت رفتن خوبی نمیکرد و کسی هم که بخواد بخاطر رفتن به بهشت کار خوبی انجام بده بهشت گیرش نمیاد و تو حتی اگه کار بدی انجام بدی و نیتت خوب باشه خدا ب خاطر نیت خوبت تو رو میبخشه و شاید بهشت بری و اگه کار خوبی رو با نیت بد انجام بدی بازم مجازات میشی پس هر جمله ای که تو نظرتون خوبه رو نشر ندین و اینم بگم حتی جمله ای که شما تو امضاتون گذاشتین اگه با نیت خوب باشه و چنتا جوان به راه بد کشیده شدن مجازاتش با شماست چون کاملترین دین اسلام هست و با نوشتن اسم زرتشت دارین برای اون دین تبلیغ میکنین در هر صورت ببخشین فقط نظر شخصی من بود که گفتم لطفا ناراحت نشین

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

اره جمله ی خوبیه ولی قبلی که این جملع رو بگه هیچ فکری نکرده، خب دوبار این جمله رو بخونی میفهمی بازم ...

بله درست میگید