2777
2789
عنوان

تامپون خوبه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 113 پست
باید آگاهت کنم که احتمالا نتونی حس اینکه یه چیزی داخل بدنت هست رو تحمل کنی. و حس خیلی بدی میگیری. مط ...

تمام پد های موجود در بازار رو یه دور امتحان کردم و به مای لیدی بیشتر از همه آلرژی کردم

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقدس چیه عزیزم برای پسرا بکارت مهمه

پسرا خودشون هزار تا گوه میخورن دوران مجردیشون ما چیزی میگیم؟ فک میکنی برای دخترا مهم نیست باکره بودن پسرا اونا چرا جلو خودشونو نمیگیرن

حالا این بیچاره نمیخاد بره ببخشیدا رابطه برقرار کنه فقط اذیته انقد پسرا پسرا نکنید

تمام پد های موجود در بازار رو یه دور امتحان کردم و به مای لیدی بیشتر از همه آلرژی کردم

ولی منم صادقانه میگم از حس اینکه چیزی داخل بدنت باشه بی نهایت حس چندش میگیری، تامپون هم از جنس نوار بهداشتیه، کاپ هم سایز بزرگی داره باید با ژل روان کننده بفرستید داخل که بعد نمیدونم چجوری میشه ولی از تامپون خیلی بزرگتره. از نوار بهداشتی های پارچه ای که توی اینستا تبلیغ میکنن امتحان کردی؟ پارچه نخی

پارچه نخی تا حالا استفاده کردی؟

آره موقع شستنش بالا آوردم

پارچه هم هست همش باید بسابی

و کلاً حوصلش رو ندارم

این پارچه رو بشور خشک کن

اون پارچه رو بشور خشک کن

اه

والا از اول تاپیک یه خط درمیون نصیحت بکارت دادی با اینکه تو متن تاپیک از قبل جواب داده بودم در هر حا ...

هنوز فرق نصیحت و صحبت رو نمیفهمی پس نظر نخواه.تهشم نوشتی هرکار خودم بخوام بکنم میکنم! چند چندی عزیز

قیمت چهارصد الی پونصدع چطور تعداد بالا بخره🫠

همون دیگه

اما شستن و نگهداری استرلیزه مهمه تا ماه بعدی...

وگرنه عفونت در کمین است

و عواقبش

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هنوز فرق نصیحت و صحبت رو نمیفهمی پس نظر نخواه.تهشم نوشتی هرکار خودم بخوام بکنم میکنم! چند چندی عزیز

تموم شد ؟

حالا بای بای

بهترین گزینه س واسش

کاپ شستنش آسونه؟

مثل پارچه نیست ؟

پارچه لامصب خیلی چندشه

کلی هم زحمت داره

بعد اینکه اینجا یه کاربر دیگه میگه حس اینکه یه چیزی درونت حس کنی چندشه

واقعاً یه حس ناراحتی داره ؟

اه. میدونم خیلی ارزون نیست ولی نشور باید بندازیش بره.

خب مگه بیکارم

پول بدم به پارچه اون رو هم بندازم بره؟

فکر کنم همون کاپ و تامپون به صرفه تره

پسرا خودشون هزار تا گوه میخورن دوران مجردیشون ما چیزی میگیم؟ فک میکنی برای دخترا مهم نیست باکره بودن ...

قربونت ❤️

حق گفتی