2777
2789
عنوان

شما بودید انتخابتون کدوم بود

939 بازدید | 118 پست

من یک ساله ازدواج کردم؛ صیغه دائمی هستیم ولی ثبت رسمی نشده و فقط روی برگهست.

ازدواجمون سنتی بود و خالهم گفت پسره خوبه و از شرایط سخت پدرت در میای من ۱۶ سالمه و شوهرم ۲۵ سالشه.

اوایل پیش مادرش میموندم، اما به خاطر رفتارهای ناخوشایندش مجبور شدیم یه خونه جدا بگیریم و من قطع ارتباط کردم با مادر شوهرم.

با اینحال شوهرم هنوز برای رسمیکردن عقد قدمی برنمیداره و همیشه دلیل جدید میاره، چون تحتتأثیر حرفهای مادرشه.

چند روز پیش پیش مامانم بودم که تنهاست و ط.لاق گرفته ۷ ماهه شوهرم اومد گفت بیا خونه غذا درست کن. رفتم. گفت چرا نمیخوای بخوری؟ گفتم مامانم غذا درست کرده همین باعث بحث شد و گفت چرا بیشتر خونه مامانت هستی منم ناراحت شدم و وسایلمو جمع کردم و برگشتم خونه مامانم و تصمیم گرفتم جدا شم

بعد خالهم با مامانم صحبت میکرد من گفته بودم بهش نگو که اینجام و مامانم گذاشت رو بلندگو خالهم گفت راضیش کن بره سر زندگیش مامانم گفت وقتی هنوز عقد رسمی نشده و شرایط خانوادهاش سخته چرا باید برگرده

خالهم گفت اگه جدا بشه میگن مادرش جدا شد دخترش هم جدا شد و همین باعث شد دو دل بشم

شما بودید میموندید یا جدا میشدید

نمیدونم الان زنوشوهر حساب میشیم یا نامزد. اخلاقش بعضی وقتها خوبه ولی مشکلاتی که گفتم هم هست.

همسنیم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مشکلی خاصی پیدا نکردم جز موضوع عقد

اگر عقد موقت هستید که برید محضر و تمام

شما از اول خودتون شرایط رو پذیرفتید

اینکه همش هم خونه مادرتون باشید وقتی قبول کردید خونه خودتون باشید اشتباهه

شما هم ۱۶ سالته چیزی نمیفهمی اخه از ازدواج

برو مشاور و کمک بگیر ازش تا یه سنی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ۱۸ سالمه با خوندن این متن بشدت حس خاری کردم

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

چرا رسمی نمیکنه ؟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بعد میگیم زیر 18 سال نباید ازدواج کنه میریزن سرمون

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

الان مقصر ایشونه یا پسره!

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

راست میگی واقعا کودک همسری بد هست

البته ۱۵ سالگی عقد ثبت نمیشه کرد

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده