shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 عنوان خانومای گل که به کنکوروغیره واردهستیدالا دفترچه توی سایت قرارگرفته یانه 109 بازدید | 14 پست دفترچه کارشناسی ارشد میخوام هنزمان باشروع ثبت نلمقرارمیگیره مثل اینکه درسته؟لطفااگه اطلاعاتی غیرازاینم داریدبهم بگید دیروز | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 خیر بعد از اعلام نتیجه دفترچه رو قرار میدن داخل سایت منظورم اونکه اطلاعات قبل ازمون رومیده اسمش یادم نیست اون منظورمه
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 خیر بعد از اعلام نتیجه دفترچه رو قرار میدن داخل سایت یکنفرتاپیک قبلیم گفته همین دفترچه رودانلودکن بخون یعنی اشتباه گفته گلم؟
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3306 منظورم اونکه اطلاعات قبل ازمون رومیده اسمش یادم نیست اون منظورمه اره اطلاعات قبل از ازمون رو میده ولی ظرفیت ها بعد از اعلام نتیجه
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 اره اطلاعات قبل از ازمون رو میده ولی ظرفیت ها بعد از اعلام نتیجه ممنونم عزیزم لطف کردی
منورماه عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 28 منم میخوام ثبت نام کنم شما دولتی میخواین؟؟؟ یه دفترچه دادن که ضریب ها رو گفته منظورتون اونه ؟ در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 منم میخوام ثبت نام کنم شما دولتی میخواین؟؟؟ یه دفترچه دادن که ضریب ها رو گفته منظورتون اونه ؟ اره دولتی میخوام عزیزم یه دفترچه چی دادن عزیزم ؟
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 منم میخوام ثبت نام کنم شما دولتی میخواین؟؟؟ یه دفترچه دادن که ضریب ها رو گفته منظورتون اونه ؟ قربونت من دفترچه ای برای کارشناسی ارشدنمیبینم میشه راهنمایی کنی چه قسمتی ازسایتی هرچی نگاه میکنم چیزی نیست والا
منورماه عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 28 اره دولتی میخوام عزیزم یه دفترچه چی دادن عزیزم ؟ رشتهها و منابع آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 رشتهها و منابع آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ممنونم عزیزم خداخیرت بده امیدوارم هردومون به چیزی که دلمون میخوادبرسیم وازته دل بخندیم
منورماه عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 28 ممنونم عزیزم خداخیرت بده امیدوارم هردومون به چیزی که دلمون میخوادبرسیم وازته دل بخندیم ممنون عزیزم ❤️ببخشید یه سوال کنجکاو شدم تو بیو نوشتین فوق لیسانس الان میخواین یه مدرک دیگه ای هم بگیرین؟ در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 ممنون عزیزم ❤️ببخشید یه سوال کنجکاو شدم تو بیو نوشتین فوق لیسانس الان میخواین یه مدرک دیگه ای هم بگی ... نه عزیزم اونوبرای انرژی مثبت که چشمم بهش بخوره بیشترتلاش کنم نوشتم درحقیقت کارشناسی هستم ومدرک کارشناسیمو یکی دوماه دیگه میگیرم ❤️❤️
منورماه عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 28 نه عزیزم اونوبرای انرژی مثبت که چشمم بهش بخوره بیشترتلاش کنم نوشتم درحقیقت کارشناسی هستم ومدرک ک ... آهان موفق باشین 🤗 در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗
shiva_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13301 آهان موفق باشین 🤗 ممنونم عزیزم همچنینفقط ابجی یچیزی من الا میرم کارشناسی ارشدروانتخاب میکنم هیچ چیزی ازحذفیات وغیره نمیبینم ممکنه اصلاهنوزقرارنگرفته باشه؟برای سراسری رومیبینم اماتوی فلش کارشناسی ارشدچیزی ننوشته؟