2777
2789

دفترچه کارشناسی ارشد میخوام هنزمان باشروع ثبت نلمقرارمیگیره مثل اینکه درسته؟لطفااگه اطلاعاتی غیرازاینم داریدبهم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام ثبت نام کنم شما دولتی میخواین؟؟؟

یه دفترچه دادن که ضریب ها رو گفته منظورتون اونه ؟

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

منم میخوام ثبت نام کنم شما دولتی میخواین؟؟؟ یه دفترچه دادن که ضریب ها رو گفته منظورتون اونه ؟

قربونت من دفترچه ای برای کارشناسی ارشدنمیبینم میشه راهنمایی کنی چه قسمتی ازسایتی هرچی نگاه میکنم چیزی نیست والا

اره دولتی میخوام عزیزم یه دفترچه چی دادن عزیزم ؟

رشتهها و منابع آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵

در جستجوی لحظه هایی که هنوز ثبت نشده اند 📖🏃🩵🐬 میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

ممنونم عزیزم خداخیرت بده امیدوارم هردومون به چیزی که دلمون میخوادبرسیم وازته دل بخندیم

ممنون عزیزم ❤️

ببخشید یه سوال کنجکاو شدم

تو بیو نوشتین فوق لیسانس

الان میخواین یه مدرک دیگه ای هم بگیرین؟

ممنون عزیزم ❤️ببخشید یه سوال کنجکاو شدم تو بیو نوشتین فوق لیسانس الان میخواین یه مدرک دیگه ای هم بگی ...

نه عزیزم اونوبرای انرژی مثبت که چشمم بهش بخوره بیشترتلاش کنم نوشتم درحقیقت کارشناسی هستم ومدرک کارشناسیمو یکی دوماه دیگه میگیرم ❤️❤️

نه عزیزم اونوبرای انرژی مثبت که چشمم بهش بخوره بیشترتلاش کنم نوشتم درحقیقت کارشناسی هستم ومدرک ک ...

آهان موفق باشین 🤗

آهان موفق باشین 🤗

ممنونم عزیزم همچنین

فقط ابجی یچیزی من الا میرم کارشناسی ارشدروانتخاب میکنم هیچ چیزی ازحذفیات وغیره نمیبینم ممکنه اصلاهنوزقرارنگرفته باشه؟برای سراسری رومیبینم اماتوی فلش کارشناسی ارشدچیزی ننوشته؟