2777
2789

برام داشته بخاطر اینکه مقایسه ناعادلانه ای هست 

اون پدرش دارای ملک و املاک و پولدار و ما حتی یه زندگی عادی هم نداریم و در تلاش برای نیازهای اولیه زندگی هستیم 

هر دو هم رشته ای هستیم همش مقایسمون میکنن در حالی که من دغدغه ام اینه چه حرفه ای یاد بگیرم کنار درس خوندن کار کنم تا پول شهریه مو بدم 

ولی اون اراده کنه باباش براش بهترین ماشین رو میخره 

اون فرصت داره هنرهایی که دوست داره رو ادامه بده اما من فقط باید به یه مختصر درآمدی فکر کنم کنار درس و ازش عقبم در هر صورت 🥺

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینا رو به کساییکه مقایستون میکنن بگو

آخه نمیشه یه طورایی تحقیر میشم 

مثلا دختر عموم شروع می‌کنه مقایسه 

خاله هام مدام مقایسه مون میکنن

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

چرا ؟ خب می‌خوام بدونم تو این رقابت سخت رشته تاپ قبول شدی یا نه؟ تونستی از پس پول اون با اراده خودت ...

رشتم حقوقه 🥺

هزینه اش خیلی زیاده به زور پرداخت میکنم 

انشالله که موفق میشی الان برات صلوات فرستادم

خیلی ممنون