2777
2789

سلام 

۳ ماه پیش رفتم یک شعبه‌ی بانک خصوصی برای واریز پول به حساب 

دو نفر برای وام اومده بودن پیش رییس شعبه:

یکی می‌خواست روی میانگین گردش حسابش ۷۰ میلیون وام بگیره. 🧾🏦

یک کارمند دولتی هم برای ضمانت همراهش بود. 👨‍💼🤝

طبق قانون ضامن می‌تونست ضامن بشه، اما رییس شعبه گفت: «نه، نمی‌تونی.» 😐

ضامن پرسید: «چرا؟» و رییس گفت: «اگه وام رو ۲ ساله برمی‌داشت، اوکی بود. ولی چون ایشون می‌خوان ۵ ساله بازپرداخت کنن، حقوق شما کفاف نمی‌ده. باید یه ضامن دولتی دیگه هم بیاره.» ⏳📉

بعد ضامن با شوخی گفت: «۷۰ میلیون؟ الان که چیزی نیست، اندازه‌ی حقوق ۳ ماه کارگره!» 😂💬

رییس (خانم) با جدیت گفت: «خوب، ۷۰ میلیون چیز کمی نیست. شما که می‌خوای ضامن بشی، بیا ۷۰ میلیون بده؛ ایشون یه سفته‌ی ۱۵۰ میلیونی بهت می‌ده و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹، ۱۵۰ میلیون تومن پس می‌گیره. اینطوری نه او معطل می‌شه و نه شما وقت‌ت برای ضمانت وام گرفته می‌شه. این کار برای تو خسارت داره و برای بانک هم ریسک داره.» 📑⚖️

---

حالا نظر شما چیه؟ 👇

1. به نظرتون ۷۰ میلیون پول زیادیه یا کمه؟ 🤷‍♀️🤷‍♂️💭

— زیاد است! 😳🔺

— کم است! 😅🔻

2. حاضر هستید به یه نفر ۷۰ میلیون تومن قرض بدید و ۵ سال بعد یعنی سال ۱۴۰۹ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن پس بگیرید؟ 💰➡️⏳➡️💸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگرم بخوام بدم طلا میدم،طلا پس میگیرم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ما سال ۹۶ که قبل از گرونی یهویی دلار و طلا بود به یه نفر ۲۰ میلیون پول قرض دادیم .وقتی مسش داد که همه چی گرون شده بود و اون پول ارزشش نصف شده بود 

۲۰ میلیون اون موقع ۲۰۰میلیون الان بود

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اگر بخوام بدم طلا به گرم میدم 

و به گرم هم میگیرم 

پول نه 

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

اگر بخوام بدم طلا به گرم میدم و به گرم هم میگیرم پول نه

نه فقط پول با سود سالی ۲۰ درصد 

مثلاً ۵۰ میلیون تومن پول بدی 

۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ مبلغ ۱۰۰ میلیون تومن پس بگیری

چرا اینطوری نمیدی

۵ سال دیگه ۲ برابر میگیری 

نه فقط پول با سود سالی ۲۰ درصد مثلاً ۵۰ میلیون تومن پول بدی ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ مبلغ ۱۰۰ میلیون تومن ...

نه خب یه همچین کاری نمیکنم

مگر اینکه 50 تومن برام پولی نباشه و طرف هم برام خیلی عزیز باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
۵ سال بعدش سال ۱۴۰۱ پس گرفتید ؟

نمیدونم چند سال بعد بود .نه تقریبا ۳ سال شاید بود .ولی هرچی یادمه بی ارزش شده بود 

تازه اون زمان هم که پس داد با اکراه داد .

توقع داشت بزاریم واسه خودش باشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی