2777
2789
عنوان

اونایی که با عشق ازدواج کردن آخرش چی شد بالای پنج سال زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 58 پست

بعد20سال زندگی هنوز وقتی صدای ماشین شوهرشومیشنوه میره استقبال فرقی نداره کی خونش باشه دست میده وشوهرشم پیشونیش رومیبوسه:))) 

انشالله ابدی باشن برای هم❤✨

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام اگه تجربه منو داشتی طرز فکرت چه بسا بدتر میشد👍

برای همین گفتم دیگه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اخه خوب از نظر شما چطوریه؟؟؟شما خوب بودن رو فقط تو خیانت نکردن میبینی؟یعنی میگی همه ی مردا بالاخره خ ...

خیر این یه موردشه مردی که عاشق دستکاری روانی زنشه و ازار روحی میده باز خیانت رو شاااید بشه ثابت کرد این رو هیچ جوره نمیشه به کسی فهموند من خودم معتقدم نود و پنج درصد اقایون بدون شک یک اختلالی دارن یا خودشیفتگی یا پارانویید یا جنسی و...

هیچ عشق کورکورانه و بدون منطقی ب نتیجه نمیرسه

اینایی ک میگی با عشق ازدواج کردن آخرش جدا شدن یا زندگی خوبی ندارن اونا منطقشون تعطیل کردن و هزار تا نشونه و زنگ خطر رو نادیده گرفتن عاقبتشون شده اون

طرف عاشق ی آدم معتاد یا خائن میشه بعد میگه عشق الکیه

علاقه و عقل باید کنار هم باشن مکمل هم هستن یکی شون نباشه اون زندگی لنگ میزنه همیشه

منم همسرم رو با عقل و علاقم انتخاب کردم ۱۴ ساله تو زندگی هم هستیم و ۸ساله زن و شوهریم الحمدالله تا اینجا خوب پیش رفتیم بعد از اینم ان شاالله بتونیم خوب پیش بریم

آخرش که هنوز نرسیده انشالله پنجاه سال دیگهولی الان بعد ده سال همچنان عشق و شادیه

خوش بخت باشین و به شادی 

راستش دلم من خیلی از دیشب شکسته خیلی حالم بده یه مدتی بود که با یکی از همکلاسی های قدیم دانشگاه دوست بودیم در حد چت و خب گاهی قهر گاهی آشتی حدود ده ماه تا از آخرین قهرمان یک ماهی گذشته من یک دختر با کلی خط قرمز و خانواده مذهبی بعد ده ماه سر کلاس استاد یه جمله گفتن که زندگی ارزش سخت گرفتن ندارن و .... هوایی شدم بغلش کنم بویش کنم منی که پیام دادم و اولش ازش پرسیدم تو این یه ماه وارد رابطه شده و گفت نه و حتی خیلی هم توضیح داد و باهم رفتیم بیرون و .... بعد اون روز با عصبانیت بی ادبی فقط خواستم دورم کنه و خب من هزار و یک فکر تا بلاخره دیشب فهمیدم که دو ماه تو رابطه عاشقانه هست و قرار ازدواج گذاشته خیلی خورد شدم بهم دروغ گفت تحقیرم کرد و من معدل الف دانشگاهم نود درصد وکیل موفقی میشم چون هم دوستدارم هم تیپ شخصیتی میخوره بهش یه لحظه با خودم گفتم مثلا پنج شش سال دیگه چی میشه اون کجاست من کجام حالم داغونه و دچار نشخوار فکری شدم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

پدر و مادر منهیچی دیگه الان نزدیکه 25 ساله با هم زندگی میکنن گاهی میزنن تو سروکله هم ولی اکثرا خوبن ...

خدا رو شکر خوش بخت باشین 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

خودم ازدواجم سنتی بود ولی سه چهار ذوجی که دور و برم با عشق ازدواج کردن متاسفانه زیاد زندگی جالبی ندا ...

امیدوارم شرایط درست بشه 

خداروشکر ولی تجربه خودم و دیگران بهم ثابت کرده یه مرد خوب مردیه که هنوز لو نرفته یا اگر اب باشه شناگ ...

احتمالش خیلیه

خیر این یه موردشه مردی که عاشق دستکاری روانی زنشه و ازار روحی میده باز خیانت رو شاااید بشه ثابت کرد ...

خب همسر من از اون دسته آدماست که هرررر مشکلی داشنه باشه میزاره پشت در،به محض ورود به خونه شروع میکنه سر به سر گذاشتن من و بچها،معمولا از همشه کاراش خبر دارم چون خودش برام تعریف میکنه،تو این ۱۴سال تا حالا ازش دروغ ندیدم ،گاهی وقتا تصمیمات اشتباهی برای زندگیمون میگیره و چیزای نیست که به زندگیمون زیاد ضربه بزنه،در کل از اون آدماست که درگیر خانوادست

بعد20سال زندگی هنوز وقتی صدای ماشین شوهرشومیشنوه میره استقبال فرقی نداره کی خونش باشه دست میده وشوهر ...

چه زیبا سر شار از عشق 😍😍😍

خوش بخت باشین و به شادی راستش دلم من خیلی از دیشب شکسته خیلی حالم بده یه مدتی بود که با یکی از همکلا ...

چه مارمولکی بود!خداروشکر کن وارد زندگی نشدی باهاش خداروشکر کن عزیزم اصلا ناراحت نباش

هیچ عشق کورکورانه و بدون منطقی ب نتیجه نمیرسهاینایی ک میگی با عشق ازدواج کردن آخرش جدا شدن یا زندگی ...

بمونین برای هم ♥️