melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4845 عنوان بچه ها من با اینکه خوابم کافیه ولی باز همیشه بدنم خسته و کسله 😕 71 بازدید | 13 پست بیشتر از هشت ساعت گاهی میخوابم ولی باز کسل و بی حالم ...خیلیم زود خسته میشم در طول روز مثلا ربع ساعت بخام وایسم سختمه خسته میشم دیگه کلافه شدم کنکوریم نباید اینجوری باشم دلیلش چیه بنظرتون ؟😕 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. 1404/09/13 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5677888fatima عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 893 شاید کم خونی داری این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4845 ویتامین دی ،بی ،منزیوم بخورم اوکی میشم ؟؟؟ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4845 شاید کم خونی داری بخاطر اون میشه ؟؟ اره دارم ولی قرص اهن میخورم ، شیره انگور میخورم ...😕 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
5677888fatima عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 893 بخاطر اون میشه ؟؟ اره دارم ولی قرص اهن میخورم ، شیره انگور میخورم ...😕 بله کم خونی و کمبود ویتامین باعث بیحالی میسه این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4845 بله کم خونی و کمبود ویتامین باعث بیحالی میسه خب منکه شیره انگور و قرص اهن روزانه مصرف میکنم دیگه چیکار کنم خواهر 😕 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4845 کم خونی نداری؟تیرویید کم کار چطور؟ دارم اتفاقا کم خونم ولی روزانه شیره انگور میخورم قرص اهن میخورم دیگه چیکار کنم 😕💔لاغرم فک نمیکنم تیروئیدم کم کار باشه برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
aroos_paeez عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 2488 دارم اتفاقا کم خونم ولی روزانه شیره انگور میخورم قرص اهن میخورم دیگه چیکار کنم 😕💔لاغرم فک نمیکنم ت ... شاید ویتامین دیت پایین باشه یه دکتر برو ازمایش بده من رفتم کلی کمبود ویتامین داشتم الان بهترم منم مثل تو بودم
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4845 شاید ویتامین دیت پایین باشه یه دکتر برو ازمایش بده من رفتم کلی کمبود ویتامین داشتم الان بهترم منم مث ... الان کامل خوب شدی ؟؟بقران ویتامین دی هم هفته یبار میخورم 😕😂 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
aroos_paeez عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 2488 الان کامل خوب شدی ؟؟بقران ویتامین دی هم هفته یبار میخورم 😕😂 الانم دارو مصرف میکنم اگه خوابم کامل باشه اره دیگه خسته و بیحال نیستم
5677888fatima عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 893 خب منکه شیره انگور و قرص اهن روزانه مصرف میکنم دیگه چیکار کنم خواهر 😕 عزیزم برای مطمعن شدن یه چکاب بذه این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari