چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من تو ازدواج اولم خيلي احساس بدبختي داشتم و اصلا از همسرم راضي نبودم ولي خوشبختانه جدا شدم و در ازدواج دومم كاملا اوضاع فرق ميكنه و الان از همسرم راضي هستم و احساس خوشبختي دارم و متوجه شدم كه همه ي مردها مثل هم نيستن
من اصلا و ابدا دلم نميخواد به روزاي قبل برگردم حتي دوران كودكي و نوجواني خوبي هم نداشتم و متأسفانه در سن ١٨ سالگي يه ازدواج غلط با يه آدم غلط به شيوه سنتي غلط داشتم و هيچ حامي و پشتيباني هم نداشتم و هروقت از شوهر بي ادب و بي مسئوليت و بي تعهد و چشم چرون و بي فرهنگ و بي شخصيتم پيش مادرش گله ميكردم، مادرش ميگفت همه ي مردا همينن، اين جمله انقدر توي ذهنم بود كه حتي بعد از جدايي حاضر نبودم با هيچ مردي حرف بزنم چون فكر ميكردم همشون مثل همن اما بالأخره بعد از ٤ سال و كلي مطالعه و كار كردن رو خودم تونستم طرز فكرمو كمي اصلاح كنم و ازدواج مجدد كنم و بعد از ازدواج همسرم كلا خط بطلان روي همه ي باورهاي غلط من در مورد مردها كشيد و امروز ميدونم كه تفاوت بسياري بين مرد و موجود نر وجود داره