2777
2789
عنوان

لطفا شرکت کنید.....!!😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 29 پست

من نزدیک پریودمه از همه چی ناراضیم😊

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ازدواج اولم خيلي احساس بدبختي داشتم و اصلا از همسرم راضي نبودم ولي خوشبختانه جدا شدم و در ازدواج دومم كاملا اوضاع فرق ميكنه و الان از همسرم راضي هستم و احساس خوشبختي دارم و متوجه شدم كه همه ي مردها مثل هم نيستن 

من اصلا و ابدا دلم نميخواد به روزاي قبل برگردم حتي دوران كودكي و نوجواني خوبي هم نداشتم و متأسفانه در سن ١٨ سالگي يه ازدواج غلط با يه آدم غلط به شيوه سنتي غلط داشتم و هيچ حامي و پشتيباني هم نداشتم و هروقت از شوهر بي ادب و بي مسئوليت و بي تعهد و چشم چرون و بي فرهنگ و بي شخصيتم پيش مادرش گله ميكردم، مادرش ميگفت همه ي مردا همينن، اين جمله انقدر توي ذهنم بود كه حتي بعد از جدايي حاضر نبودم با هيچ مردي حرف بزنم چون فكر ميكردم همشون مثل همن اما بالأخره بعد از ٤ سال و كلي مطالعه و كار كردن رو خودم تونستم طرز فكرمو كمي اصلاح كنم و ازدواج مجدد كنم و بعد از ازدواج همسرم كلا خط بطلان روي همه ي باورهاي غلط من در مورد مردها كشيد و امروز ميدونم كه تفاوت بسياري بين مرد و موجود نر وجود داره

من اصلا و ابدا دلم نميخواد به روزاي قبل برگردم حتي دوران كودكي و نوجواني خوبي هم نداشتم و متأسفانه د ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر.خوشحالم که تونستی به آرامش برسی.ان شاالله زندگیت سراسر شادی و خوشحالی و آرامش

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین

من از شوهرم راضی ام ولی از شرایط زندگیمون نه

هیچوقت نیست و کارش با خانواده اش شراکتیه و خیلی فضولن و برا همه چی تصمیم میگیرن 

در کل جمع بندی کنم داره زندگیمون حروم میشه

من از شوهرم راضی ام ولی از شرایط زندگیمون نه هیچوقت نیست و کارش با خانواده اش شراکتیه و خیلی فضولن ...

اگه از شوهرت رضایت داری میتونی زندگیتو درستش کنی

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین