2777
2789
عنوان

بابا شهرستانی توروچه ب تیپ زدن‌گمشو بیرون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 119 پست

ب عنوان ی شهرستانی میگم ما تیپ زدنمون مثل شهری هاس، غذا خوردنمون و خرج کردنمون . 

چرا فکر میکنین زندگی تو شهرستان یعنی بدبختی؟ درصورتی ک خیلی از شهرستانی ها رفاه بیشتری دارن حتی... 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

هممون تو ایران زندگی می‌کنیم و داریم از فشار اقتصادی و بدبختی های مملکتمون جون میدیم

بعد یه سری هنوز میگن شهرستانی دهاتی فلان

کی نسلشان منقرض میشه اصلا نیزام 

جمدان که کوره😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین یه عده تنها هدفشون از اینجا عضو شدن‌ همینه.همین که بیاد به بقیه توهین کنه.دیگران رو ناراحت کنه و دعوا راه بندازه.تفریحش همینه.زیاد جدیشون نگیر.تعلیقم بشن براشون مهم نیست.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

نی نی یار جدیدا نمیدونم چرا کاری به اونایی که فحاشی میکنن نداره ‌

دیروز یه کاربری نزدیک ۱۰.۱۲ صفحه با یه کاربر دیگه فحش های بسیار زشت و جنسی میدادن .اولا این تاپیک تا صفحه ۱۲ یا ۱۴ رفت جلو بعدا تااازه نی نی یار اومد ترکوند .جالبه من فکر کردم کاربریشو بسته .اما شب دیدم بازم داره تو تاپبکا پست میزاره .شاخ درآوردم اصلا.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

کسی که راحت حرفای رکیک و توهین از دهنش میاد بیرون  خودش بی اصالتو بی اصل و نسبه . روستایی بودن شهرستانی بودن یعنی طرف اصالت داره مشخصه ریشه داره از کجا اومده یسریا ک هی دهاتی دهاتی میکنن نگاه میکنی میبینی باباشو مامانش تو دهات بزرگ شدن ادم خندش میگیره طرف داره پدرومادر خودشو میزنه.  

ب عنوان ی شهرستانی میگم ما تیپ زدنمون مثل شهری هاس، غذا خوردنمون و خرج کردنمون . چرا فکر میکنین زندگ ...

شهرستان یعنی کجا؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879