دکی1402 مدیر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 عنوان سلام عزیزم | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 55 پست @just_yazdan بیا اینجا صحبت کنیم جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم 1404/09/13 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 به نظرت علت استخدام نشدن هات چیه بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 به نظرت علت استخدام نشدن هات چیه خب شرکت یاران ماه بخاطر درخواست حقوق بالاتر از عرف شرکتشوناما شرکت همایون گفتی نظرت مثبتهاونجا هنوز مونده .باید خبر بدنشرکت یاران ماه خودمم میدونستم پذیرفته نمیشم.بعضی شرکتا یه شرایطی میزارن مثلا بازه سنیکه فکرمیکنم علتش همونم هس جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 سلام عجبکجا بوده؟ بنظرم پولت و بگیر و بیخیالش شو اصلا ممکنه زن داشته باشه ولی نگهالان هیچکدوم شرکت ه ... نه زن نداره .یعنی جدا شده . دلیل غیبتشم گفت . میدونم دروغ نمیگهداشت گریه میکرد .میگفتم نمیخامت جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 نه زن نداره .یعنی جدا شده . دلیل غیبتشم گفت . میدونم دروغ نمیگهداشت گریه میکرد .میگفتم نمیخامت هرطور صلاح میدونی بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 هرطور صلاح میدونی حس تو چی میگه ؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 حس تو چی میگه ؟ من از جزئیات خبر ندارم ولی اگر میبینی تلاش خاصی نداره واست زیاد جدیش نگیر بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 من از جزئیات خبر ندارم ولی اگر میبینی تلاش خاصی نداره واست زیاد جدیش نگیر دقیقا همینکارو دارم میکنم .راستی یه بار دیگه نظرتو در مورد شرکت همایون بگو لطفا جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 دقیقا همینکارو دارم میکنم .راستی یه بار دیگه نظرتو در مورد شرکت همایون بگو لطفا نظرم مثبته ایشالا که استخدام میشی بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 نظرم مثبته ایشالا که استخدام میشی ایشالاممنونم.این هفته خبرشو میدن ؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 ایشالاممنونم.این هفته خبرشو میدن ؟ اره ایشالا بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
دکی1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10360 اره ایشالا مرسی.❤️ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 سلام چه خبر از شرکت ها؟ بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
ghazal۵۵۵۵ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5114 منم بیام وسط غیبتتون😂😂 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 منم بیام وسط غیبتتون😂😂 غیبت نیس ولی بفرما😂 بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 3320 منم بیام وسط غیبتتون😂😂 من فکنم قبلا ازت سوال پرسیده بودم راجب حسابداری تو تاپیکت بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫