2777
2789

یه ماهه دارم میخورم فعلا هیچ اثری نداشته،پس کی جواب میده🥲🥲

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مزوتراپی یا پی آر پیمنم میخام برم مزو

رفتم دکتر اینا رو داد،پولم نمیرسه🤦‍♀️این قرص ها رو نخوردی؟

علت ریزش موهات چیه

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

من دوماه خوردم همچنان ریزش مو داشتم و خیلی حالمو بد میکرد دیگه نخوردم

واقعا😑🤦‍♀️پس چیکار میکنی واسه موهات؟چند میلی گرم بودن دوز داروهات

رفتم دکتر اینا رو داد،پولم نمیرسه🤦‍♀️این قرص ها رو نخوردی؟علت ریزش موهات چیه

پولش ک زیاد نیست قرض کن منم قرض میکنم ۱ میلیون جلسه ای. والا دکتر برم بیشتر میشه ۴۰۰ ویزیت و هر بار نسخه الکی میدن حداقل ۲ میلیون شده برام هیچ ناثیر نداشته 

از ۴ ماه‌پیش ریزش شدید دارم کلی هم کف سرم خالی شده بخاطر رنگ مو و دکلره😥

واقعا😑🤦‍♀️پس چیکار میکنی واسه موهات؟چند میلی گرم بودن دوز داروهات

ده جلسه پی ار پی هم دکتر نوشت این ماه جلسه سومم میشه 

هیچی فعلا می‌گذرونم با ریزش موهام ولی از وقتی نمیخورم داره بیشتر می‌ریزه موهام 

فکر کنم دوز این قرصا همشون یکی باشه اون آبیه رو کامل می‌خوردم اون یکی ام نصفشو گفت بخورم ولی خیلی بیحالم میکردن کلا همش افتاده بودم از وقتی نمیخورم بهترم اما ریزش موهام همچنان ادامه داره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

پولش ک زیاد نیست قرض کن منم قرض میکنم ۱ میلیون جلسه ای. والا دکتر برم بیشتر میشه ۴۰۰ ویزیت و هر بار ...

من با بدبختی پول آزمایش و سونو ویزیت و نسخه دارو ها و کوفت و زهر مار رو جور کردم شده ۴ میلیون!!دیگه واقعا بهم پولی نمیدن...بعد من ریزشم هورمونیه فکر نکنم با مزو خوب بشه

ده جلسه پی ار پی هم دکتر نوشت این ماه جلسه سومم میشه هیچی فعلا می‌گذرونم با ریزش موهام ولی از وقتی ن ...

من بهم ماینوکسیدیل داد همه میگفتن بده منم ازش استفاده نکردم،برا من عوارض نداشتن ولی تاثیری هم نداشتن فقط یه بار ۱۲ روز زودتر پریود شدم دیگه نمیدونم از اینا بود یا دارچین که میخوردم...دیگه کچل شدم من😔

من با بدبختی پول آزمایش و سونو ویزیت و نسخه دارو ها و کوفت و زهر مار رو جور کردم شده ۴ میلیون!!دیگه ...

آره خیلی گرونه لامصب هزینه ها مو بیمه هم ک قبول نیمکنن منم هربار قرض کردم😥

ولی مزوتراپی جلسه یک تومن برند اسپانیایی بنطرم بهتره درکنار قرصی ک میخوری

واسه هورمونی و اینا فرق نداره فولیکول هاتا تقویت میکنه  و نمیزاره کوچیک شه

از غصه دارم دق میکنمممم خیلی بیشتر قبل شده حالا باید چیکار کنممم؟؟؟

منم همین طور 😥خیلی بد شده موهام

اب نخود بزن برا ریزش خوبه حنا و مورد و تخم مرغ هم خوبه 

منم میخام برم مز وتراپی

آره خیلی گرونه لامصب هزینه ها مو بیمه هم ک قبول نیمکنن منم هربار قرض کردم😥ولی مزوتراپی جلسه یک تومن ...

قراره یه پولی دستم بیاد اگر بهم دادنش پس میرم مزوتراپی،ولی میگن پی آر پی بهتره انگار...من تو داروخانه وقتی قیمت داروها رو گفت هنگ کردم فقط نگاه میکردم نمیتونستم زبونم رو بچرخونم جواب بدم😂😑

منم همین طور 😥خیلی بد شده موهاماب نخود بزن برا ریزش خوبه حنا و مورد و تخم مرغ هم خوبه منم میخام برم ...

لعنت به همه شون😭حنا و تخم مرغ زدم بدتر شدم،پودر نخود زدم بازم بدتر شدم