2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بزرگ کردن هر چیزی بیش از حد اشتباههبله بازیگری هم شغل و استعداده اشکالی نداره و خیلی خوبه و مو ...

خب بازیگرا شغلشون یه جوریه که بولد میشن چون به خاطر بازیشون تو فیلما هممون میبینیمشون و شاید انقد تو یه نقشی فرو برن که خیلی منفور باشن تو اجتماع و تو زندگیشون تاثیر بذاره و برعکس

نه من قصد توهین نداشتممنظورم این بود که بازیگرا هم آدمن دیگهیکی مثل من و شمااونا استعداد بازیگری داش ...

در ارتباط هستن عزیزم ولی چون همه میشناسنشون و زیر ذره بینن مجبورن یه کم روابطشونو محدود تر کنن تا از لحاظ کاری دچار مشکل نشن

در ارتباط هستن عزیزم ولی چون همه میشناسنشون و زیر ذره بینن مجبورن یه کم روابطشونو محدود تر کنن تا از ...

هر صنفی محدودیت های خاص خودش رو داره

اما درکل تافته جدابافته نیستن

درضمن اینکه همدیگرو برای عروسیاشون دعوت میکنن خیلی وقتا جنبه تبلیغاتی داره و پشتش قصد و نیت دیگری قرار داره

هر صنفی محدودیت های خاص خودش رو دارهاما درکل تافته جدابافته نیستندرضمن اینکه همدیگرو برای عروسیاشون ...

بلاخره حاشیه جز کارشون هست تا کم کار نشن ولی خب همکارا دوستن دیگه خودت با همکارت دوست نیستی؟ شایدم اون بلاگر دوستش بوده از قبل

مد نشده خیلی از تاپیک های اینجا به خاطر حسادته هیچوقت کسی اینجا به به ادم بدبخت و بیچاره حسادت نمیکن ...

با این شرایط اقتصادی جامعه حق بده مردم از کسی که مفت خوری میکنه و از گول زدن مردم پول درمیاره بدشون میاد البته من همه رو نمیگم خیلی ها پول فکر اقتصادی و استعدادشون رو میخورن و قطعا بهترین هستن ولی از این بلاگر ها معلوم نیست کین چین الکی فقط گنده شدن 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
با این شرایط اقتصادی جامعه حق بده مردم از کسی که مفت خوری میکنه و از گول زدن مردم پول درمیاره بدشون ...

مسئول بد بودن شرایط اقتصادی اونا نیستن مقصر یکی دیگه اس ولی چون شما دستتون به اون نمیرسه ادمای دور و برتون رو مورد حمله قرار میدین

با شما مخالفم.

مسئول بد بودن شرایط اقتصادی اونا نیستن مقصر یکی دیگه اس ولی چون شما دستتون به اون نمیرسه ادمای دور و ...

مشکل از خود شماست عزیزم من خیلی محترمانه جوابت رو دادم شما قطعا خودت مفت خوری که طرفداری میکنی بی آبرویی و پولحروم خوردن طرفداری نداره گل

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
مشکل از خود شماست عزیزم من خیلی محترمانه جوابت رو دادم شما قطعا خودت مفت خوری که طرفداری میکنی بی آب ...

من چه توهینی به شما کردم که شما بهم گفتی مفت خور؟:)

موفق باشی

من هیچوقت طرف حسادت و دشمنی و مال حرام نیستم و نبودم به شما هم توهینی نکردم و با لحن بدی جوابتون رو ندادم ولی شما به من توهین کردی .

با شما مخالفم.

مسئول بد بودن شرایط اقتصادی اونا نیستن مقصر یکی دیگه اس ولی چون شما دستتون به اون نمیرسه ادمای دور و ...

حالت خوبه چه حمله ای

من میگم ببین جامعه چطورشده ک بازیگرا بلاگرارو دعوت میکنن عروسیشون