2777
2789

از زندگیش که ناحق امشب برام فتنه کرد و تاالان ‌‌‌

ازغصه بیدارم😭😔

من یه استوری گذاشتم برا دوستم ناحق همجا گفته براما گذاشته به مادرش مادرش زنگ زد شوهرم

شوهرمم بی طرف بود ولی گفت نه مهسا برا دوستاش گذاشته چون خواهرش فتنس

منم مستقیم به خواهرش پیام دادم کاش نداده بودم

ناحق حرف بارم کرد که تاوان داره در افتادن با خانواده شوهر ازعمد فتنه کرد بخدا😔 منم میگم چرا به خودت گرفتی ازعمد فتنه کرد وکلی حرف دیگه دلم لرزید

الهی خیر نبینه😔

شوهرم گفت پیام نده پررو میشه ها واقعا خاک برسم

چرا دادم که الان از حرفای سنگینش غصه بخورم

بعدم انفالوش کردم از اینستا

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن ، بهتر بود که عکس العمل نشون نمیدادی و بی اهمیت جلوه میدادی اما الان دیگه اتفاقیه که افتاده . از این به بعد باهاشون دهن به دهن نشو ، قرار نیست همه چیو بهشون توضیح بدی . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چرا به روی خودت اوردی میخندیدی و میگفتی مگه به خودتون شک دارید عزیزم؟ 

بعدم میگفتی پس راست میگن ی حرف را بنداز وسط صاحب حرف سریع برمیداره و به خودش میگیره ...

حالام خداروشکر کن که شوهرت پشتته ، مثلا غیر چهارتا شعر و غزل که پشت سرت میگن چیکار میخوان بکنن مثلا ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

پدر شوهرم  اصلا بلد نیست با اندروید کار کنه و سر در نمیاره، مادر شوهرم گوشی ساده داشت انقدر به پدر شوهرم گفتم براش یه گوشی اندورید بخر گناه داره همه دارن سرگرم نیشه خودم نشستم دونه به دونه کار با گوشی یادش دادم برنامه ها نصب کردم، یروز استوری گذاشتم ،پدر شوهرم زنگ زد شوهرم که زنت این چیه گذاشته  برای ما  من هرچی میگفتم  چی کدوم میگفت تو برای ما گذاشتی و بد و بیراه و داد و هوار و حسین و اصلا یه وضعی  شوهرمم میگفت چی گذاشتی ،  زنگ زدم مادر شوهرم گفتم برا چی  فتنه میکنی گفت خودش دیده گفتم کم دروغ بگو شوهرت اصلا کار با گوشی بلد نیست ، چرا نشونش دادی و دروغ گفتی  از کجا میدونی با شما بودم  شوهرمم گفت هزار مخاطب  هر کسی داره   چرا بخودت گرفتی مامان بعد چرا نشون بابام دادی خیلی دق خوردم خیلی گریه کردم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بی خیال بابا 

ادم وقتی بارداره مهم خودش واون بچه ی توشکمشه 

هرچه الاندارومترنباشی فردا بچه ات اروم میشه 

پاشو برو یک دوش بگیر ارومت میکنه 

خواهرشوهر کیلوچنده 

من باردارم جنسیت سومین بچه ام هم مثل اون دوتای دیگه شد بعد اونقدر حرف ازدوست وخواهرشوهر شنیدم ....برام مهم نبود مهم این بود که الان بچه ام دنیامهد

خداراشکر کن که همسرت پشتت بوده 

اینم درس بشه که دیگه استوری نذاری نخ خوشی هاتو نه غصه هاتو 

بلاک و.....هم نکن 

بهترخ بعد این بااون خواهرشوهرت رسمی تربشی نه قهرنکن نه بی احترامی 

پاشو دوش بگیر اروم میشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

پدر شوهرم اصلا بلد نیست با اندروید کار کنه و سر در نمیاره، مادر شوهرم گوشی ساده داشت انقدر به پدر ش ...

بمیرم بعد چیکار کردی منکه رفتم کل اینستام پاک کردم

مگه اونم پرروهست؟؟

عزیزم اگه منم میخاستم به حرفاشون واکنش نشون بدم همه خواهر شوهرا ی جورن .

خواهر شوهر من تیکه و کنایه میندازه 

چیزی اگه بزارم اونو خاله اش به خودشون میگیرن 

و خب مورد زیاد پیش امده برای اینکه منم بخام بهش پیام بدم و ازش حساب پس بخوام 

اما با خودم فکر کردم همیشه و دیدم 

هیچ چیزی اندازه آرامش من و همسرمو بچم مهم نیست و اهمیتی نداره

گذاشتم هر چی میخوان بگن و هر جور دلشون میخاد فکر کنن 

الانم واقعااااا به چپ و راستمم نیست هر کی هر چی بگه برام مهم نیست بخاطرش خودمو اذیت نمیکنم