2777
2789

عجیب لاغرمیکنه انرژی میده شوهرمم میخوره براانرژیش خخخ 

البته دوروزه خوردیم رفتیم فضا😂

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هرقرص ۳۵ تومنه دونه ای 

بسته کاملش ۹۸۰ تومن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیشه شیشه 💃

هرچی هس قشنگ ساخته مارو 🤣🤣 

شیشه شیشه 💃

👍🏻🤪😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

شایدمخدر داره

ن خاهر گیاهیه کافئین وجینسینگ بالا..😂 دوستم خورد وزن خیلی کم کرد  ۱ سال پیش ثابتم موند هیچ مشکلی واسش پیش نیومد سر اون اعتماد کزدم گرفتم

از کجا تهیه کردی داروخانه یا عطاری؟خیلی مواظب باش از جای معتبر بگیری

اینارو داروخونه نداره عشقم

چند کم کردی

دوروزه خوردم انرژیشو دوس داشتم من ۳ ماهه زایمان کردم ۷۸ بود وزنم الان اخرشبی وزن کردم امشب ۷۶ و۵۰۰ بودم 

دوروزه خوردم انرژیشو دوس داشتم من ۳ ماهه زایمان کردم ۷۸ بود وزنم الان اخرشبی وزن کردم امشب ۷۶ و۵۰۰ ب ...

شیر نمیدم ..باز نگین اثر داره میدونم😜

منم میخام تو ی ماه چقد لاغر میشی

ببین ۳۰ تاداره توش هردوره میگه ۱۰ تا۱۵ کیلو باید کم کنی