2777
2789
عنوان

Hpvمنفی بود 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 23 پست
قبل از زدن باید ازمایشی چیزی بدی؟

عزیزم ازمایش hpv .. اما مطمئن نیستم ک قبل امپول حتما باید ازمایش داد یا نه ....من ازمایش دادم چون همسرزگیل داشت

بانوی کورد ❤️

بنظرم باید چنین واکسنایی رایگان باشههوف چه دنیایی شده

اره والا ....امریکاییش خیلی خوبه وگرنه ایرانیش هست ۲ تومن گمونم ....اما دکترم گفت ایرانی نزن اصلا

بانوی کورد ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ایرانیش رو زدم ولی شنیدم از یه سنی دیگه بی فایدس و خیلی تاثیری هم نداره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

همینم خوبه حتی ایرانی هم خوبه من خودم خیلی‌ سال قبل زدم بهت بگم‌چند خندت میگیره دوزی چهارصد هزار سال ...

خداروشکر ک زدین خیلی کارخوبی کردی.اره اون موقع ب تایم خودش گرون بود 

بانوی کورد ❤️

من ایرانیش رو زدم ولی شنیدم از یه سنی دیگه بی فایدس و خیلی تاثیری هم نداره

نمیدونم گل 

اما دکترم ب یک خانوم ۳۱ ساله هم داشت توصیه میکرد حتما بزنه 

بانوی کورد ❤️

خداروشکر ک زدین خیلی کارخوبی کردی.اره اون موقع ب تایم خودش گرون بود

من مشکوک‌بودم‌ یعنی همسرم داشت ولی من هیچ وقت نگرفتم الان بعد ده سال باز تست دادم متفی بود تستش هم شد پنج تومن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من مشکوک‌بودم‌ یعنی همسرم داشت ولی من هیچ وقت نگرفتم الان بعد ده سال باز تست دادم متفی بود تستش هم ش ...

اره واسه منم تستس این قیمت بود ...ماشاءالله به بدنت ...عالی 

بانوی کورد ❤️