2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 143 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خودت حرف در نیار🫠

خودش گفت دیگه چکت نمیکنه براش مهم نی

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

اصلا به من چه می‌خوام شیمی بخونم 

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

خودش گفت دیگه چکت نمیکنه براش مهم نی

اوم اشتباه فهمیدم معنی جملتو، فک کردم به آرزو گفتی که من اونو نمیخوام

خب بیخیال چرا منو تگ کردی اصلا🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️

تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!

اوم اشتباه فهمیدم معنی جملتو، فک کردم به آرزو گفتی که من اونو نمیخوامخب بیخیال چرا منو تگ کردی اصلا� ...

هیچی ناراحت نشو حالا 

دهم

ای خدااا چقدر کوچولویی تو احترام منو لطفاً نگه دار چون من یازدهمم

ای خدااا چقدر کوچولویی تو احترام منو لطفاً نگه دار چون من یازدهمم

میشه بحث مزخرف دیشبو شروع نکنی؟ ۱ سال کوچیکترم کلا

متولد چه ماهی هستی؟

تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!

بحث ناراحت شدن نی

شب میام رگباری تاپیک میزنم