2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ی کوچیک هم دارم پارسال میز چیدم عکس گرفتیم خدا بخواد چیزی باشه امسالم عکس میگیرم اما بحث اوت دور ...

من میخواستم بگم برید کافه ای رستورانی که مطمئنا شلوغ میشه موسیقی زنده و ....که دوستمون پیشنهاد دادن.

باورکن خیلیا سر کجا رفتن دعوا دارن.خود ما مناسبتا بحث داریم.چون زور میگن خانواده همسرم که باید سمت ما باشید

ما میخوایم همه رو بپیچونیم  دو نفری خوش باشیم😁

خودت شام خوشمزه درست کن غذای مورد علاقه تون رو،  فیلم ببینید برقصید. یلدا هم یه شب مثل بقیه شبها. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

من میخواستم بگم برید کافه ای رستورانی که مطمئنا شلوغ میشه موسیقی زنده و ....که دوستمون پیشنهاد دادن. ...

اره منم اگ قط رابطه نبودیم ک باید حنما میرفتیم اونجا

مخصوصا ک مادرم هم از نظر جسمی هم روحی امادگی برگزاری یلدا رو نداره

بچم خیلی شیطونه جدای از اون بحث مالیشم هست ک خیلی گرون میشخ جایی بخوایم بریم

همون هزینه ای کع برای میوه و تنقلات برای چیدن میز میکنید بزارید برای کافه.

میتونید بعد شام برید چایی و کیک و...سفارش بدید.ولی حال و هواش خوبه.

زیاد فکرنکن بهش.کاری کن خوش بگذره

سخت نیس؟ بهش فک نمیکنی؟

نمیدونم هیچ وقت کسی نداشتم یلدا بریم اونجا حتی عقد که کردم خانواده شوهرم گفتن ما رسم یلدایی نداریم کلا هیچ وقت تجربه اش نکردم اره خب دوست داشتم یکبار تجربه کنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
واقعا بخدااز بس اطرافبان از یلدا و برنامه هاشون میگم

من سه چهار سال اول زندگی مشترک ذوق داشتم لباس بگیرم میز بچینم عکس یادگاری بگیرم همه اون سالا با دعوا گذشت دیگه ب خودم فحش دادم اگر برا مناسبتی ذوق کنم ، اصلا چ یلدا چ امشب چ سال نو هیچ فرقی با روزا عادی برام نداره ، مگه اون روز قراره چی تو زندگیم عوض شه ؟؟؟ 

من شب یلدا شبکارم و تااا خود صبح عین چی باید کار کنیم کاش حداقل خونه پیش شوهرو بچم بودم ولی هرسال تن ...

منم تازمانی ک کار میرفتم چون دیر می اومدم و کاقعا حوصله کسی نداشتم اما الان بخاطر بچه دیگخ نمیرم سرکار و حقیقتا خیلی وارد این حواشی شدم

کار ک میرفتم اصلا وقت نداشتم ب این چیزا فک کنم

احتمالا سالهای اوله ک ازدواج کردی؟ ادم اولا ذوق تنها بودن داره

نه والا دهمین یلدامونه

پارسالم مهمونی مفصل دادم. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

اره منم اگ قط رابطه نبودیم ک باید حنما میرفتیم اونجامخصوصا ک مادرم هم از نظر جسمی هم روحی امادگی برگ ...

والا من ۶ ساله میرفتم خونه مادرشوهرم.سال پیش نرفتم.به همسرم گفتم هر کی بره خونه مادر خودش.با قهر رفت.

مادرشوهرم یه زنگ نزد بگه چرا نیومدی تو که هرسال میومدی..از اونموقع تصمیم گرفتم دیگه نرم.حالا امسال شوهرم همش میگه امسال خونه ایم خونه رو تزیین کنیم و دوتلیی باشیم و فلان....منم میگم ۶ سالم میخوام برم خونه مامانم بعد بمونیم خونه😂

من سه چهار سال اول زندگی مشترک ذوق داشتم لباس بگیرم میز بچینم عکس یادگاری بگیرم همه اون سالا با دعوا ...

حالا من درگیر کجا رفتن نبودم معمولا با خانواده همسر قهر بودیم از اول

خانواده منم اصلا پایه نیستن

خ