2777
2789
عنوان

من نی نی میخوامممم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 20 پست
عزیزم امتحان کردی شما

اره گلم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همچی بستگی به اعتقاد داره من خودم به چله اعتقاد دارم

خبه گلم اگ‌ر هم خاستگاری نداری سوره احزاب رو بنویس بذار تویه کوزه کوچیک دربش هم‌بنند بذار جای تاریک حتی چشم خودت هم بهش نخوره خاستگار میاد 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عشقم چله سوره احزاب رو بردار روزی ۱۲۹ بار ذکر یا لطیف بگو نماز شی ک خبل تاثیر داره انشالله باز میشه ...

چشم ممنونم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چشم ممنونم

پرنور عزیز. دلم ♥️🥰