2777
2789

تودادگاهم همه چیز ب نفعم شد گاهی میگم حتما واقعااین ادم مال من نیس ب صلاح نیس خدا داره کمکم میکنه چون خانواده حامی ندارم خودم تک وتنهاکارامو کردم مهریه ام داره قسط بندی میشه محکوم شده تودادگاهم حزفایی زد محکوم شد اینم بگم ازدواج دومم خیلی ادیت شدم دوسال ونیم عقدیم

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌خوای جدا شی؟؟؟داری جدا میشیاااا

ن نمیخواستم تالحظه اخرتلاش کردم درست کارمون ب دادگاه رسیده ولی تالحظه اخرجنگیدم ک حسرتی ب دلم نمونه

اگر نمیخوای جدا شی پس چرا درخداست طلاق دادی گلم🥲

اول مهریه رواجراگداشتم خیلی فرصت دادم ب خودش بیاد ی سری رفتارا کرد منم درخواست طلاق دادم

شاید واقعا به صلاحت هست که جدا بشی

اینقدر راحت همه چی ب نفعم شد خیلیا دو یا سه سال درگیردادگاهن من تقریبا۱۱ماه 

دلیل جدا شدنت چیه؟

رفیق بازی بی مسئولیتی دهن بینی رفیق بازیاش باعث شد درگیراعتیادبشه الان ک عین خیالش نیس کلا چندماه ولم کردهیچ پولیم نداره ی خونه بگیره دوسال نیم بلاتکلیف

نمی‌خوای جدا شی؟؟؟داری جدا میشیاااا

بعدم تعجب نداره خیلی طلاق میگیرن برمیگردن بهم خیلیام تادادگاه میرن برمیگردم 

رفیق بازی بی مسئولیتی دهن بینی رفیق بازیاش باعث شد درگیراعتیادبشه الان ک عین خیالش نیس کلا چندماه ول ...

همون رفیق بازیاش همه چیو خراب کرده ک درگیر اعتیادم شده...

کاش به خودش میومد حیفه زندگیشو اینجور خراب کرده

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین