2777
2789

فرض کنید شما یک دختر بیست ساله هستین که ی جا کار می‌کنه و ب  صابکارتون گفتین قصد مهاجرت دارین و یه مدت دنبال کارای مهاجرت میرین و زن صابکارتون به دختر خواهرش جلوی شما میگه قراره برای پسرش بره خواستگاری یک دختره .. در صورتی که می‌تونست همینو تو خونه خواهرش به خواهر زادش بگه نه جلو غریبه، بعد از این حرف به شما بگه قراره مهاجرت کنید اونجا ازدواج میکنید ؟ در صورتی که اصلا درمورد ازدواج حرف نزدین ، و تاکید کنه برای نذری خوردن برین حتما .. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نذری خوردن کجا برید با تو نیس یهویی فکر ازدواج اومده پرسیده

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

😑😂 می‌خواستم همینو بشنوم

بین اینهمه جواب نه اونی که دوست داری و قبول کن🤣🤣ولی اسی عاشق پسره شدی اونوقت مهاجرتت چی

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎