2777
2789

گلم رفتم یه نگاه سرسری ب تاپیکات زدم، نمیدونستم شرایطت رو. نتونستم هم نظراتم رو حذف کنم. خودت ببسن چی به صلاحه همون تصمیم رو بگیر

نظرات این اقا رو هم خوندم یه بار گفته بچه تو نیار یه بار گفته تیپ بزن یه بار کفته هزینه مشاوره بده یه بار. گفته خرج خونه نصف.

نمیدونم درست و غلط چیه، ولی اولویتت بوه ت باشه

گلم رفتم یه نگاه سرسری ب تاپیکات زدم، نمیدونستم شرایطت رو. نتونستم هم نظراتم رو حذف کنم. خودت ببسن چ ...

چقدر نظراتت خوب و منطقی بود😍

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خسیسه یا ن.

ولی کارمندا واقعا حقوق خاصی نمیگیرن.

بعد ب اینم فک کن اگ تو جوابت منفی باشه، بعدی هم جوابش منفی باشه و بعدتر هم منفی باشه و پول ۳ تا مشاوره بخواد بده وااااقعا وحشتناکه!

من جوابم ب تاپیکت از رو منطق و حسابگری هست

نمیدونم خسیسه یا ن.ولی کارمندا واقعا حقوق خاصی نمیگیرن.بعد ب اینم فک کن اگ تو جوابت منفی باشه، بعدی ...

اینم بگم، اگ ۴ سال پیش این تاپیکو میزدی صد در صد میگفتم خسیسه ولش کن.

ولی خب شرایط مالی الان یکم فرق داره.

و

تو قوانین ضذ زن که هییییییییچ پشتوانه ای نداره چرا باید خرج زندگی بر عهده خانم باشه ؟!!!!!!

خب من تمام حق و حقوقم و گرفتم هر چیزی میخریم همون اول نصف نصف سند میزنیم و خونه ام کلا همون اول به اسم من خریدیم

کار کردن هم چیزیه که برای من جنبه شخصیش خیلی بیشتر از این حرفاست ادمی نیستم که حاضر باشم اینده ام و دست کسی بسپرم به جز خودم و همیشه ترجیحم اینه کار کنم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من هیچ عجله ای ندارم وگرنه تاالان ازدواج کرده بودم

از حرف من ناراحت نشو

ولی الان الویت اول و آخرت دختری ک خودت ب این دنیا آوردی مردی ک می گه بچه رو بذار پیش مادرت بمونه بچه ی خودشم مادر زن سابقش نگه می داره ینی هیچ تعهدی ب هیچ اذمی جز خودش نداره

بچت دختره باید خیلی هواشو داشته باشی ک زیر دست نااهل نیفته از آب و گل در بیاد ، بعد با خیال راحت خواستی ازدواج کن

خیلی ها برای اون دختری ک خدا بهت داده دارن دست و پا می زنن خیلی ها تو حسرت بچه موندن