2777
2789

کسی بوده شیرش خشک شده باشه و با قرص دومپلیدون نتیجه گرفته باشه؟اینو یه دکتر مجازی بهم گفت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ کامل خشک شده باشه نمیادولی رو افزایش شیر خیلی موثره

چقدر موثره؟؟

ببینید من بچم ۳ ماهشه تادوماه شیرخودمو دادم بخاطر ی ناراحتی شیرم یه شبه خشک شد بعد دوهفته دیدم سینمو فشار میدم ۳ ۲ قطره میاد این یعنی خشک نشده دیگ نه؟

الان بعد یکماه شیر ندادم ممکنه شیرم برگرده بااین قرص؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چقدر موثره؟؟ببینید من بچم ۳ ماهشه تادوماه شیرخودمو دادم بخاطر ی ناراحتی شیرم یه شبه خشک شد بعد دوهفت ...

ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تا

این دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکنه یا نه

ولی قرص و بخور

پودر لیدی میل هم بخور هر سه ساعت در شبانه روز مرتب بدوش

شاید اثر کنه

ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تااین دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکن ...

خواهش میکنم بگو بنظرت بیشتر میکنه شیرمو یانه.وگرنه الکی قرص هورمونی نخورم درگیرشم نشم

ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تااین دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکن ...

این دوسه قطره یعنی خشک نیس هنوز شیرم نه؟

باچی بدوشم دستگاهش گرونه..

بادستمم چیزی نمیاد ک بخاد بدوشم

خواهش میکنم بگو بنظرت بیشتر میکنه شیرمو یانه.وگرنه الکی قرص هورمونی نخورم درگیرشم نشم

قرص هورمون چیه خواهر

دومپریدون قرص ضد تهوعه

بخور امتحان کن

میگم واسه من ک اثر داشت

بخور بابا بی ضرره

قرص هورمون چیه خواهردومپریدون قرص ضد تهوعهبخور امتحان کنمیگم واسه من ک اثر داشتبخور بابا بی ضرره

عزیزدل میدونم قرص تهوعه ولی پرولاکتین رومیبره بالا که هورمون شیردهیه..

بنظرتوالان این دوسه قطره ترشحه خود سینه اس یا شیره ؟یعنی سینم خشک نشده هنو؟

عزیزدل میدونم قرص تهوعه ولی پرولاکتین رومیبره بالا که هورمون شیردهیه..بنظرتوالان این دوسه قطره ترشحه ...

دنبال چیی اخه؟من بگم اره یا نه؟

من نمیدونم خب

اگر خیلی علاقه ب شیردهی داری منطقی اینه امتحان کنی همه  پی راهارو

حالا چارتام هورمون بخوری هیچیت نمبشه

اگرم مهم نیس واست ک بیخیال شو

ولی من میگم سعیتو بکن راه هارو امتحان کن

دنبال چیی اخه؟من بگم اره یا نه؟من نمیدونم خباگر خیلی علاقه ب شیردهی داری منطقی اینه امتحان کنی همه ...

چرا عصبی میشی قربونت برم اره واقعا میخواستم نظرشماروبدونم راجب این قرص ک گفتم اگ تاثیرش زیاده امتحان کنم وگرنه میترسم پرولاکتینم بره بالا و شیرم نیاد خدایی نکرده کیست شه

چرا عصبی میشی قربونت برم اره واقعا میخواستم نظرشماروبدونم راجب این قرص ک گفتم اگ تاثیرش زیاده امتحان ...

عصبی نمیشم

میگم دوس داری یه جواب خاص بشنوی

خب رو بدن تو معلوم نی

وگرنه هم شبر من و خیلی زیاد کرد هم شیر دوستم و

من بچم نارس بود چون نمیتونستم شیر بدم بهش دوهفته ب همین رکش شیرم زیاد شد