2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی لعنت به پولدارهایی که بخیلن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست

از خود مامانت نمیتونی بگیری 

اگر طلایی چیزی داری بفروش هیچی مهم تر از سلامتی نیس  

به فکر خودت باش

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هرچی پول دارتر حریص تر و خسیس تر منم یکبار برا دکتر میخاستم برم از یکی ک استاد بود بهترین وضع داشت قرض خواستم نداد ولی از یکی ک شغلش نگهبان بود و کلی مشکل داشت گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته بعضیا خیلی بخیلن . ولی از همین مساله درس بگیر بعدا حتما سر کار برو رو پای خودت وایسا . در ایند ...

دورت بگردم من سی سالمه اگه میخواستم عین ماهی تخم ریزی کنم 

۲۰ سالگی ازدواج میکردم 

از زندگی متاهلی هیچی نمی‌فهمم و نمی‌خوام بفهمم 

من خودم تو این دنیا چه گوهی خوردم که حالا بخوام توله پس بندازم 

منم سرکارم ، اما سر ماه بهم پول میدن

از خود مامانت نمیتونی بگیری اگر طلایی چیزی داری بفروش هیچی مهم تر از سلامتی نیس به فکر خودت باش

هیچی ندارم 

فقط کتاب‌های کتابخونه ام مونده 

کرایه خونه هم ندادم 

بیست میلیون هم بدهکار قصاب و سوپری ام

آره قبول دارم آدم نکبت و بی خانواده ای هستم

ای بابا

دیگه اینجوریم نگو

ولی پر رو هم نباش

از هیچکس نباید در زندگی انتظار داشته باشی

برو کار کن

همه کار میکنن

دستشون تو جیب خودشون

ای بابادیگه اینجوریم نگوولی پر رو هم نباشاز هیچکس نباید در زندگی انتظار داشته باشیبرو کار کنهمه کار ...

دورت بگردم برو بخون بالاتر 

آخه من چه سگی هستم که بخوام انتظار داشته باشم؟؟ 

من سرکارم ، حقوقم ماهی ۵ تومنه 

اونوقت اول برج بهم داد تموم شد 

دادم پالتو برا مامانم

حقیقت یادم نبود که داروهام داره تموم میشه

فکر میکردم دارم هنوز توی کمد

تو نگو تموم شدن

خدا کنه که فقط تشنج نکنم 

وگرنه قیدی ندارم به خدا

چقدررررر شما مهربون و با درک و فهمین😍

ممنون لطف دارین😍🙏🏻

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.