2777
2789
عنوان

چی بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست

[QUOTE=58053717]آره زیر شکم و کمر و پهلو خیلی تاثیر داره کلا خودتم احساس سبکی میکنی من زود باردار شدم ولی سقط شد اول ...[/QUOانشالا رفع شه مشکلتون هرچی که هست.خدا خیرتون بده.راهنماییتون عالیه

ممنون که وقت میزارین و جوابمو میدین.من حجامت شنیدم.شما حجامتم کردین یا فقط بادکش؟

خواهش میکنم نه من جرات حجامت ندارم 😁 بادکش فقط....اینایی ک میگمو مادر شوهرم بلده برام کاچی درست کرد اونم از بس دوای گرم بهش زده بود دیگه تلخ بود ولی مقوی اول رفتم حموم اومدم بیرون تا بدنم گرم بود بادکش کرد خیلی زیاد بعد برام با قره مک و گل محمدی ک خودش داشت چسبوند بعد بهم‌کاچی داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو شوهرت تا قبل اقدام همش چیزای گرم بخورید چای زعفرون گوشت بره کشمش گردو...چیزای مقوی خیلی مهمه بدن آمادگی داشته باشه ومر باید محکم باشه من چون کمرم و رحمم ضعیف بود لکه بینی داشتم نشاسته ک خوردم کمرم محکمتر شد

قره مک چیه؟خودتون بادکش کردین؟یا طب سنتی؟

میگم ک مادر شوهرم این کارارو کرد بلده قره مک خودش درست کرده بود نمیدونم چجوریه ولی اصلیش بود چون عطاریام دارن ولی خالص نیس این خودش درست میکنه وارده ب این کارا مثلا چندین نفر بودن ک چندسال باردار نمیشدن بعد یه عالمه دکتر حامله نشدن یبار اومدن پیشش همون ماه حامله شدن یکیش خودم دختر خالم دوتا دختر خواهراش ک نزدیک ۷سال نشدن زن برادرش ک ۱۱سال نشد و .....