2777
2789
مگه حس زنانگی رو شوهر میده؟ زنانگی و لطافت تو ذات یه زن قرار داده شده ولی گاهی اوقات خود خانما دوست ...

مرد مردونگی نداشته باشه زن مجبور جور اقارم بکشه

مثل خانوما که هرکاری میکنن مرد حس مرد بودن بکنه

ولی کو تلاش اقایون؟!

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد مردونگی نداشته باشه زن مجبور جور اقارم بکشهمثل خانوما که هرکاری میکنن مرد حس مرد بودن بکنهولی کو ...

اینو قبول دارم 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خودت دوست نداری یا چون اون میگه نمیکنی؟

خودمو دوست دارم نیازی نمی بینم به بوتاکس و چیزای دیگه بنظرم اندامم عالیه 

بهش گفتم همه میرن کارای زیبایی میکنن بوتاکس میکنن گفت توهم برو بکن گفتم من همینجوری خوبم تو برو اون هسته ی خرما رو عمل کن تا بزرگ بشه

خودمو دوست دارم نیازی نمی بینم به بوتاکس و چیزای دیگه بنظرم اندامم عالیه بهش گفتم همه میرن کارای زیب ...

خب ببین اون فکر کرده که تو دوست داری اینکارو بکنی

که اینطوری گفته وگرنه کی دوستدداره پولشو خرج بوتاکس کنه آخه

تند نبود جوابت فکر میکنی؟

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

یعنی چی جمله آخر

گاهی اوقات شرایط زندگی و تنبلی مرد باعث میشه زن واسه جبران یه سری کمبودها خودش مرد خونه بشه و این همه چی رو خراب میکنه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خب ببین اون فکر کرده که تو دوست داری اینکارو بکنیکه اینطوری گفته وگرنه کی دوستدداره پولشو خرج بوتاکس ...

عزیزم من فقط یه پولی ماهانه بهم میده ناچیزه 

میگه باهمون برو بوتاکس کن خرجم نمیکنه توقع همه چی هم داره

عزیزم من فقط یه پولی ماهانه بهم میده ناچیزه میگه باهمون برو بوتاکس کن خرجم نمیکنه توقع همه چی هم دار ...

میشه بپرسم چقدر؟

خب میگفتی که آره منم دلم میخواد اینکارو بکنم

بزن به کارتم پس هزینه شو

اگرم گفت نه نمیدم و داری و اینا

بگو پس زرت و پرت نکن😂

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

آره من چندساله ارض. ا نشدم ۴ ساله چه حس زنانگی برام بمونه عین هاپو شدم

همین حالا من نمیخوام بازش کنم ولی این مسئله به این مهمی رو نادیده میگیرن مشخصه عواقبش چیه...

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

میشه بپرسم چقدر؟خب میگفتی که آره منم دلم میخواد اینکارو بکنمبزن به کارتم پس هزینه شواگرم گفت نه نمید ...

دقیقاً همین مکالمه بین مون رد و بدل شد😐😂 

انقدر اذیتم کرده دلم میخواد جداشم ازش ولی شرایطش اصلا ندارم