2777
2789

میگید چیکار کنه اونوقت اعتماد تون بهش جلب میشه ؟؟ 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

امتحان نکنید ، با پسر ساده و منطقی دوست بشید نه ازین هفت خط ها

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی امتحان کردن کار درستی نیست

پس چجور بهش اعتماد کنم 

من همش شک دارم بهش 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

هیچ امتحانی .

پسری بود چندین دوس دختر داشت . بقیه دخترا میخواستن از راه به درش کنن خیلی زرنگ بود و جوابشونو نمیداد . همه فکر میکردن پاکه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

امتحان نکنید ، با پسر ساده و منطقی دوست بشید نه ازین هفت خط ها

خب از کجا بفهمم هفت خطه یا ساده ؟ 

اصلا رو نمیشه 

مثلا با ایدی یه دختر بهش پیام میدم

جواب نمیده 

پسرا خیلی ساده تر از این حرفان فقط آزادش بذار خودت میفهمی

عه اوکی