2777
2789
عنوان

مردا بیابید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست
آخه کدوم مردی اینو میخواد، مگه اونا احساس ندارن

خدا خیرت بده 

دقیقا 

و اما استارتر 

خیر اصلا هر انسانی که کمی عقل داشته باشه به اون چیزی که گفتید راضی نیست 

ولی باید ما توجه داشته باشیم که باید تمام خرج مخارج رو تهیه کنیم و زن اصلا حتی متوجه نشه که مثلا ماکارونی ۳۰ تومن یا مثلا ۵۰ تومن 

اصلا متوجه نشه که کرایه خونه ۱۰ تومن بوده الان باید ۱۵ تومن بدیم 

در واقع زن نباید اصلا فکرش درگیره مسائل مالی و تورم بشه 

این دو را باید از هم تفکیک کرد

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

منظورم اینه ، نود درصد زن ها فقط معیارشون پوله و اون مرد رو دوست ندارن ، تا پول میبینن دیوونه میشن

تا حدی درسته ، وقتی پول داشته باشی میری یدن سازی ،

روی اخلاقت کار میکنی ، دانشگاه میری ، و ماشین خوبی میخری

هر کی تلگرام وصل درخواست بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده دقیقا و اما استارتر خیر اصلا هر انسانی که کمی عقل داشته باشه به اون چیزی که گفتید راضی ...

ببین زن ها همیشه تو کامنتا مینویسند  پول داشته باشه دیگه قیافه و سن مرد مهم نیست ، ببخشید انگار میخوان حمال بگیرن، پس احساس چی میشه ؟ شخصیت اون مرد چی؟ از مرد به عنوان کیف پول یاد می کنند. 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
تا حدی درسته ، وقتی پول داشته باشی میری یدن سازی ،روی اخلاقت کار میکنی ، دانشگاه میری ، و ماشین خوبی ...

اونکه شخص خودش کار می‌کنه برای خودش خرج می‌کنه . ولی زن ها برای ازدواج میگن نه قیافه برام مهمه نه سن نه تحصیلات ، فقط پول مرد مهمه . این توهین به مرد نیست ؟ مرد مگه کیف پوله؟ یا حمال میخوای انتخاب کنید که فقط میگید پول؟

میتونم بپرسم خودشون یعنی دقیقا چی ؟

من میبینم میگن مارو باید برای خودمون بخواد نه ظاهرمون ، نه پولمون نه شغلمون نه انداممون میتونم بپرسم خودتون یعنی دقیقا کجاتون؟ خوب ماها از همین ویژگی ها تشکیل شدیم دیگه اخلاقم که ندارید خخخ

🎀‌دخترا همه ناز هستن، انسان‌های خاص هستن

شما حرص نخور همین مردا واسه همچین زنایی صدشونم می‌ذارن دنیا رو به پاشون میریزن اتفاقاً تجربه نشون دا ...

بابا بحث یه چیز دیگس. دقیقا مثل زنی که به هیچی مثل شخصیتش اخلاقش اصالتش توجه نشه و فقط به خاطر بدنش بخوانش . اگه مرد هم فقط به خاطر پولش بخوان ، افتضاحه.

ببین زن ها همیشه تو کامنتا مینویسند پول داشته باشه دیگه قیافه و سن مرد مهم نیست ، ببخشید انگار میخو ...

من که جرات نمیکنم چیزی بگم اینجا 

سن خیلی مهمه 

بعد ۲۰ سال اختلاف سنی زیاد کار رو خراب میکنه 

هر کسی دنبال هر چیزی باشه بهش میرسه 

دنبال عشق میشه عشق 

دنبال پول میشه پول 

دنبال اختلاف سنی زیاد میشه همین 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

اونکه شخص خودش کار می‌کنه برای خودش خرج می‌کنه . ولی زن ها برای ازدواج میگن نه قیافه برام مهمه نه سن ...

من بشخصه اینطور نبودم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

جوابش راحته زنا بیشتر بخاطر پول با مردن بخاطر همین میخان جذبش کنن با پول طرفو حتی زن حاضره با مرد 70 ...

یعنی مردا حقشونه سرشون کلاه بذارن و به عنوان کیف پول ببیننشون؟ یعنی خودشون رو دوست نداشته باشیم و فقط پولی که دارن برامون جذاب باشه ؟