2777
2789

شوهرم(عقدیم) 

همیشه برا خودش بسته سالانه ۲۱۰ گیگ میگیره یه بار برا من ۱۰۰ گیگ گرفت گفتم چرا کم گرفتی گفت اشکال نداره تو خرجش کردی دوباره برات میگیرم 

حالا بستم تموم شد میدونستم پول تو دستش نیست گفتم اشکال نداره این ماه با همین ۲ گیگ سر میکنم تا ماهی دیگه بگیری برام 

بعد دیروز صبح اومد گفت تو اینستا حدودا ساعت ۴ ان بودی گفتم که اره چون از خواب بیدار شدم و بسته نامحدود شبانه دارم 

گفتم که شوهرم که برام نت نمیگیره با یه استیکر 😂

زیرشم نوشتم شوخی کردم

بعد گفتم اگه پول نیاز داری یکم دارم بهت میدم من لازمم نیست گفت که نه و نیاز ندارم تو ابروم رو نبر بقیه پیشکش (منظورش این بود که من گفتم بسته اینترنت برام نگرفتی) گفتم شوخی کردم گفت نه جدی بودی منم گفتم اره اصلا جدی بودم الان مگه میتونی نت بفرستی و.... یکم ازهم دلخور شدیم 

حالا دیروز تصادف کرده سپر جلوش شکسته و از پشتم زدن بهش جبعش لول شده 

بعد حالا ضرر زیادی نکرده 

با خنده بهش گفتم چه خدایی دارم من 

گفتم اشکال نداره قضا و بلای بسته‌ای بوده که برام نخریدی دیگه اونم خندید😂

گفت خودت نخریدی گفتم نه منتظر میمونم تا تو برام بخری 

بنده خدا یه اهم گفت و گفت برم نهار بخورم😂

مغزم گیریپاژ کرد هیچ نفهمیدم چیشد برم داغ کردم 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی واضحه که

سرگیجه گرفتم چند خط اول خوندم 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

اسی انقد کینه گرفتی از شوهرش 

راضی هستی تصادف کنه ضرر کنه چون ناراحتت کرده؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

😂😂

😬وییی

اسی انقد کینه گرفتی از شوهرش راضی هستی تصادف کنه ضرر کنه چون ناراحتت کرده؟

نه بابا کینه چیه شوهرم چشامه 

منتها میدونم ضرر زیادی نکرده خداروشکر خودش سالمه قضا و بلا با این رفع شده 

ولی کلا به شوخی بهش گفتم 

بعدشم من ماشین رو یه بار باهاش تصادف کردم حالا جعبه رو هوب نکرده بود الان دیگه خوبش میکنه😂