2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی از بعضی وقتا خیلی حرص میخورم ولی زورم نمیرسه کاری کنم

یه چیزهایی برات پیش میاد نه زور درستش میکنه نه پول نه هیچ چیز دیگه ای فقط باید شاهد از دست دادن باشی بعد یه اتفاقایی فقط زنده ای زندگی نمیکنی 😔

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

تو دنیا و کار خدا بی عدالتی ندیدکولی توی ادماش سرکشی و وقاحت و رذلی تا دلت بخواد

خوشبحالت که تو ندیدی.... 

کنار نیومدیم، بی تفاوتیم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تنها کاری که ازم برمیاد اینه که تولید مثل نکنم که یکی دیگه رو هم محکوم کنم به تحمل این دنیا و بی عدا ...

واقعا گناهه یکی رو بندازی توی این گردباد مشکلات 

همون بی تفاوتی یعنی کنار اومدن

شبیه بخشیدن خطای دیگرانه درمقابل فراموش کردن اون!!!

با سعی در فراموش کردن به خودمون لطف میکنیم از شدتش کم میکنیم تا به زندگی برسیم!!

بی تفاوتیم چون کاری ازمون ساخته نیست!! وگرنه هم می‌بینیم و هم می‌شنویم... کنار نیومدیم!! 

میگه یا شاه باش، یا اگه نیستی برات مهم نباشه شاه کیه!!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

شبیه بخشیدن خطای دیگرانه درمقابل فراموش کردن اون!!!با سعی در فراموش کردن به خودمون لطف میکنیم از شدت ...

درسته ولی زمان میخواد تا به از دست دادن ها عادت کنی و اگه زیاد باشن میبینی بیشتر عمرت رو صرف کنار اومدن کردی نه لذت بردن و وقتی به خودت میای میبینی دیگه هیچ چیز اون لذت رو بهت نمیده چون زمانش گذشته دیگه