من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر پ ن. بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد
کی گفته بیست ساله ها همه ازدواج کردن اینجارو نمیدونم اما تو فامیل ما ۲۲سالشونه هنوز خاستگار راه نمیدن میگن زوده
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
دختر من ۲۰ سالشه سال دوم دانشگاه هست میگه تا ارشد نگیرم دستم تو جیب خودم نره و چندتا کشور نرفته باشم حق ندارید ایم ازدواج رو جلو من بیارید،چه خبره مگه تو ازدواج که ما خبر نداریم
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود