2777
2789
عنوان

بچها من خیلی کمروام چکار کنم

347 بازدید | 38 پست

خواستگاری های قبلیم آبروی خودمو بردم😢

از بس ک سرم پایینه و ن حرفی زدم و ن خندیدم خیلی اخمو و خجالتیم

کسی هست تو خواستگاریش اینقد کلافه شده باشه و خجالتیه بعدا خوب شده؟

بنظرتون رفتارم باید چطور باشه؟

من بیشتر خجالتم بخاطر وضع خودم هست مدام باید گریم بزنم دور چشام سیاهه زیاد بعد دندونای جلوییم کجن و فاصله دارن بنظرتون من میتونم خوشگل باشم یان حق دارم سرم پایین باشه

راستش دیگه نمیتونم تحمل کنم گفتم یکی بیاد کمکم کنه حس میکنم چن مدت دیگه دوباره برام همین روند تکرار بشه😣😑😶

خدایا .. شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی بد شانسم وقتی این پدرو دارم یکبار بهش گفتم دندونام درس کنم بهم توهین کرد ازش متنفرم😢

حتی نزاشت دانشگاه برم😢

منو دوس نداره یکماه پیش میخواست من رو به عقد یک مرد ۴۰ ساله زشت کنه ظاهرش عین خفاشه 😢

تا اینکه خود خفاش خواستگاریو بهم زد بعد بابای احمقم میگه من از اول نمیخواستم بهش بدمت دروغگو میگه مجبورش نکردم

آخ چی میشه بمیره چی میشه یعنی من اعتماد بنفس ندارم بسبب همین پدرم نمیزاره به خودم برسم گذاشته تو اتاق وحشی شدم😢😭

خدایا .. شکرت

توفکرنباش کسی ک قسمتت باشه خودش میاد همه دخترا ارایش میکنن مشکلی نیس زیاد ب دندونات توجه نکن سعی کن اخلاقتو درس کنی فقط من یبار خاستگاراومد قراربود پنج دقیقه بریم باهم حرف بزنیم اینقدر باهم گرم گرفتیم و حرف زدیم بیشتر یساعت شد دیگه صدای همه دراومد مردا بیشتر سمت اخلاق میرن 

سلام عزیزم هر دو موردش درمان داره واسه سیاهی دور چشم مال سودای زیاد بدنته باید سرکه انگبین بخوری دندوناتم اگه بودجه دارین ارتودنسی کن حالت  خوب میشه اگرم نه که باید خودت رو بپذیری وگرنه اعتماد به نفست به شدت میاد پایین 

من خیلی بد شانسم وقتی این پدرو دارم یکبار بهش گفتم دندونام درس کنم بهم توهین کرد ازش متنفرم😢حتی نزا ...

کلی خندم گرفت اول صبی 

میدونی اگه مشکلت دندوناته ارتودنسی کن 

اگه هم حس خجالت داری رفعش کن اصلا چرا باید از خاستگارت خجالت بکشی مگح اونایی که اومدن خاستگاری خجالت کشیدن 

به باباتم بگو هر وقت من دلم خواست جواب خاستگارمو میدم دیگه هیچ دخالتی نمیکنه 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

من خیلی بد شانسم وقتی این پدرو دارم یکبار بهش گفتم دندونام درس کنم بهم توهین کرد ازش متنفرم😢حتی نزا ...

اووف این باباها می می‌خوان درست بشن آخه 

کی نسلشون منقرض میشه

کاش بری سرکار

اووف این باباها می می‌خوان درست بشن آخه کی نسلشون منقرض میشهکاش بری سرکار

دانشگا دولتی اوردم نزاشت گف فقط فرهنگیان من خل هم نخوندم الان خیلی پشیمونم

خدایا .. شکرت