جیمو مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1333 عنوان ی خانوم 38سالش بود مجرد بود | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 21 پست 😭😭😭 منم مث اون دارم میشم 😭😭😭 همه پسرای خوشگلو ک شکار کردن من چی کنم اخه چ را یبار یکی از چیزای ک میخام نمیشه واقعا دگ هیشکی نمونده برای من 1404/09/12 | 05:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25104 حالا خودت خوشگلی؟شوهر خوشگل بی عرضه باشه قبول میکنی؟ بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25104 دوباره پستمو بخون خب اطرافیان شما احتمالا جزو دسته خاصی هستن یا مردای شلی تو فامیلتون دارینوگرنه من همه ازدواج های اطرافم دختر و پسر عادی ازدواج کردن کسی کسی وندزدیدهوقتی یه موضوعی از یه درصدی بیشتر میشه میتونی بگی قانون شده نه الان! بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اصلا_بتوچه عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 941 من میخام خوشکل باشه میدونی اون خوشگلاش دونبال خوشگلتر از خودشون میگردن سعی کن به یکی قانع شی خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮 خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 699 خوشگلی برای مرد خیلی مهم نیست...ببین اخلاق و رفتارش چطوره...و اینکه مسئولیت پذیر هست؟میتونه یه زندگی رو اداره کنه یا نه
پاگر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 397 خب اطرافیان شما احتمالا جزو دسته خاصی هستن یا مردای شلی تو فامیلتون دارینوگرنه من همه ازدواج های اطر ... حالا شما بشین توجیح کن چیزی که تو جامعه هست با اون چیزی که شما میگید فرق میکنه ریپلای نکن جواب نمیدم
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25104 حالا شما بشین توجیح کن چیزی که تو جامعه هست با اون چیزی که شما میگید فرق میکنه ریپلای نکن جواب نمیدم نیازی به جوابت ندارم، انقدر حرفت مسخره است انگار همه رفتن با یکی غیر از شوهراشون! اینکه یه عده خاص یه کاری رو انجام میدن نمیشه قانون! چقدر بده که انقدر ادمای اطرافت نامحترمن که میرن سر زندگی دیگران و مرداشونم انقدر غیر متعهدن که با هر بادی میرن! بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.